Open menu

Dit keer spotten we haggis-chips uit Schotland

Wat? Chips met haggissmaak.

Is dat? Haggis is een typisch Schotse 'lekkernij': een schapenmaag gevuld met diverse andere delen van het schaap. Dat klinkt niet erg vegetarisch, maar deze chips zijn dat wonderlijk genoeg wel. Sterker nog, ze zijn zelfs veganistisch!
Hoewel ik geen hoge verwachtingen had van deze wonderlijke chipjes, ging het zakje helemaal op. De chips smaakt eigenlijk prima, lekker hartig (maar niet vlezig) en fijn pittig door de zwarte peper. Prima voor als je eens iets anders wil proberen dan de standaard smaken. Ik zou ze zo weer kopen als ik weer eens in Schotland ben.

Kost 't? Ongeveer £ 1,- voor een klein zakje.

Waar gespot? In supermarkten en kiosken in Schotland.

Door wie? Jessi

Beoordeling:

Wat zeggen die sterren?

Ook iets leuks gespot?

Voor de rubriek 'Gespot' zijn we op zoek naar gekke, grappige of gewoon erg lekkere (vegetarische) producten die je bent tegengekomen in binnen- en buitenland. Fotografeer het product, vermeld waar je 't hebt gevonden, wat het kostte en waardeer het met 1 (heel slecht) tot 5 sterren (uitzonderlijk goed). Stuur je inzending naar

Jessi, gastredacteur, schrijft en schrijft ook voor haar blog Bakken zonder Beesten.

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Volg ons op

 

Twitter logo

the Kitchenary

horecarama