Ik had een idee. Ik dacht, ik smelt witte chocolade, bekleed minimuffinvormpjes ermee. Doe er witte amandelpasta met gepofte dingetjes en een amandel in, bovenlaagje ook witte chocolade, wat kokos erop en dan heb ik Rafaelo's nagemaakt.
Er eet iemand mee die geen melkproducten eet, dus ik braaf zuivelvrije witte chocolade gehaald. Die begon prima te smelten, maar hield daar halverwege opeens mee op en begon te klonteren. Toen dacht ik, hmm.... ik gooi gewoon de amandelpasta en wat kokos erbij, en dan rol ik er wel balletjes van (om een amandel heen).
Het leek erop dat dat ging werken, het smaakte best ok, en toen gebeurde het. Dit doe ik dus altijd. Dan is iets redelijk aan het lukken en dan denk ik, heeeeee zou ik het misschien BETER kunnen maken?
Ik gooi er een scheutje whisky bij. En voor mijn ogen scheidt al het vet uit de massa zich van de rest, en sta ik opeens met een bal rubber-marsepein in een plas vet. Niet eetbaar.
What just happened?!?!