Wie bepaalt eigenlijk of een gerecht uit is of niet? En hoe kom ik dat te weten dan? Want van de garnalencocktail, gevulde eieren en dadels met monchou wist ik het ook niet..
waarschijnlijk restaurants en cateraars, zoals selly en bart
en als je niet uberhip wilt zijn, maar wel mee wilt doen, kun je prima in de allerhande bladeren voor inspiratie
allerhande loopt dan misschien wel niet voor, maar hele volksstammen doen hun boodschappen nog steeds met de allerhande in hun hand, dus het blad bepaalt uiteindelijk wel welke hype een trend wordt
van andere kookbladen weet ik niet precies wat voor invloed ze hebben, ik denk dat ze wat hipper zijn, omdat de kookbladen tegenwoordig vooral bedoeld lijken te zijn voor hippe mensen, maar ik vind ze achterlijk duur, en de verhouding vegetarisch/niet-vegetarisch (die verhouding vind ik trouwens door naar de cover te kijken, ik zou natuurlijk ook in de inhoudsopgave kunnen kijken voor een eerlijker oordeel, maar klanten stellen het waarschijnlijk niet op prijs als ik hun blad eerder uitheb dan zij
) vind ik nooit goed genoeg om zo'n blad ook te kopen