Nou, in dat geval, sorry mensen, 't is ff off-topic, alhoewel, 't is zoet en d't zit geen gelatine in......
Kruidkoek met gember en walnoten
1 zakje walnoten (45 g) * 250 g zelfrijzend bakmeel * 1½ el koekkruiden * 1 tl piment * ½ tl zout * 250 g donkerbruine basterdsuiker * 2 dl karnemelk * 100 g rozijnen * 50 g bakgember * boter om in te vetten * bloem om te bestuiven * stukje bakpapier * (walnoten, rozijnen en bakgember kunnen vervangen worden door een zakje vruchtenmix (250 g, Klijn)
Oven voorverwarmen op 150 graden of stand 2. Een cakevorm van ca. 22 cm invetten en de bodem bekleden met bakpapier. De vorm bestuiven met bloem.
De walnoten grof hakken. Boven een kom het bakmeel met de koekkruiden, piment en zout zeven. De basterdsuiker erdoor roeren. Met de mixer de karnemelk erdoor kloppen zodat een glad beslag ontstaat. De rozijnen, gember en walnoten door het beslag scheppen. Het beslag in de vorm scheppen en de bovenkant gladstrijken. In het midden van de oven in ca. 1½ uur gaar bakken. De vorm nog ca. 30 min. in de oven laten staan (om te voorkomen dat de koek inzakt en om nog enigszins na te garen) en dan uit de oven nemen. Een plank op de vorm leggen, samen omkeren en de kruidkoek uit de vorm laten komen. Bakpapier voorzichtig verwijderen en op een rooster verder aflaten koelen.
Bevat per plakje 130 cal., 2 g vet, 2 g eiwit en 26 g koolhydraten. En je hoort er ongeveer 20 plakjes uit te kunnen halen.