Mijn vriend kookt doordeweeks meestal, omdat ik wat later klaar met werken ben
Van de week wel lekkere lunch gemaakt met dingen die over waren van zondag. Wraps met hummus/pestoroomkaas met sla etc. De dunne pompoensoep had ik opgeleukt met kikkererwten die van het avondeten over waren.
Gisteren was een vriendin wezen lunchen, die zoutarm en zonder zuivel eet. Knolselderijsoep gemaakt, en pompoen'hummus'. Ik heb altijd tahin zonder zout, dus dat was nu wel handig.
's Middags naar een diplomauitreiking aan de TU (lerarenopleiding). Daar hoorde een borrel van de faculteit bij. Alle hapjes (frituur!) Waren vegetarisch. We waren blijkbaar zo enthousiast over dat er borrelhapjes dat degene die serveerde bij elke ronde extra bij ons langsging
Als avondeten simpel diepvriesgroenten met rijst en nootjes.
Vandaag aten we gekookte aardappels, sperziebonen met een uien/aardpeerjus. Erbij een 'visfilet' voor mij en 'chicken' tenders voor hem.