Aligote (aardappel, geraspte kaas, geraspte bloemkool en gehakte venkel, zure room), blad roodlof gevuld met salade van selderieknol/bloemkool en gebakken shitake/bloemkool/ui, eeven gekookte en in sesamolie gebakken sugar snaps. Ik vond het allemaal erg lekker.
Karl dank voor notitie.
In Helmond lunchten wij pasgeelden bij de Rosario, één Michelinster, chef de Rosario met ouders uit Java, super menu, explosie van smaken waaronder die uit de Indonesische keuken van vroeger, geweldige huiswijn, alleen je moet wel tijd hebben. Die de Rosario kan er wat van. Prijsvriendelijk ook.
En eergisteren hadden we samen met een dochter en schoonzoon kerstdiner bij de Rooi Pannen, opleidingsschool voor koks/hotel/horeca in Eindhoven. Perfect, geweldig wat men maakte voor ons vier veggies. En hun wijnen zijn ook erg goed en alles zeer betaalbaar. We eten er graag.