Gisteren:
Wilde basmatirijst, curry van 12 of 13 kleine vijgen gewokt met: / teen knoflook/een ui/stuk gele wortel/ / halve rode paprika/ curry-madraspoeder/ tandoori masala/ gemalen komijnzaad/ bouillonpoeder/ lepeltje gee, sperziebonen, een simpele dal van rode linzen gekookt met laurierblad/wortel/kleine rode ui/ knoflook/ stukje wortelselderie/ olijfolie/ tandoori masala/zout/gemalen komijnzaad (dus weinig variatie vergeleken met de curry maar de smaak is geheel anders daar er nu linzen zijn gebruikt en geen vijgen), vijgenchutney, mango pickle, gyros van Vivera (die van de veggie slager vinden we minder lekker). Je kunt natuurlijk ook andere specerijen nemen. Maar met die vijgenovervloed die we hebben en de chutney die mijn vrouw er al ervan maakte, leek een curry van vijgen me ook eens interessant om te proberen. Was ook prima.
Vandaag ubifrites, gebakken tofu en mijn vrouw zegt een of ander groentengerecht te maken maar legt zich er nog niet op vast.