Meisbaar, haal toch kant en klaar (maar toch verse) geraspte kaas bij een kaasboer. Daar zit standaard een afgemeten zakje maizena bij voor de binding. Ook een precieze beschrijving en hoeveel wijn je nodig hebt. Dan kan het echt niet meer mislukken.
Hier 1e kerstdag cocktail, zoete en lekker pittige aardappelsoep met verse paprika en bosui gefruit als topping met wat kookroom als garnering. Stoofpeertjes in rode port gekookt, aardappelpartjes uit de oven met rozemarijn en knoflook. Erbij spruitjes met kastanjes, en linzenburger met stilton. Dessert was huisgemaakt kaneel-ijs met topping van pistachenootjes en zuidvruchten in kleine stukjes
2e kerstdag; amuse van guacamole, salsa van tomaat en rode ui, koriandercrème en gegratineerde tottilillachips met cheddar, daarna de rest van de zoete aardappelsoep, Portobello Wellington met vulling van kastanjechampignons, knoflook, rode ui, walnoten en parmezaanse kaas, hierbij een rode wijn/ frambozensaus, rest van het huisgemaakte kaneel-ijs met pistache-nootjes en zuidvruchten-topppng