Lang niet gegeten, te lang.
Hier in het Brabantse waren afgelopen tijd veel kastanjes. Je kan zo gewoon schillen en frituren. Zout erop, mmm
Gisteren maakte mijn vrouw Alike-pannenkoeken: volkorenmeel, melk, zout, een kruidenmix die ze altijd fabriceert, wortel, ui, knoflook, pastinaak, venkel, ei. Roeren tot dikkige pap, bakken in olijfolie. Erbij aten we rode kool met appeltjes die ik had gemaakt (ui, knoflook, rode kool in wok braden, zout, wijn, kruidnagel, beetje suiker, laurierblad, stoven, proeven, smaak corrigeren) en rodekoolsla (flintersnijden., zout, olie, azijn), Toe vijgen en banaan met Marc de Dôle en gecondenseerde mierzoete kokosmelk die in kleine hoeveelheid met de Marc gemengd het prima doet. De marc is bijna op. Nog meegenomen uit Zwitserland.
Karl, Eelco, Poek, Machteld, Ellen en de anderen OK? Machteld dank voor groet via Tertia.