@Superhelen:
Zie hier de piemakerdraad Ga van de week 2 verschillende appeltaartjes erin testen, wordt de eerste zoete pie-poging hier. Al had meneer Bast even geleden ook een vrij zoet uitgevallen hartige gemaakt met vegagehakt, appel, cheddar en kaneel. Leuk speelgoed in ieder geval
@Bast: was de aubergine-miso lekker geworden?
Japanse rijst is idd lastig te maken Wat was er aan mislukt.
Aubergines grillen wilde al niet zo, toen lette ik niet op de pan van de saus en daarna karameliseerde het net ietsje teveel. Niet optimaal bereid dus, maar zeker lekker. Dus dank je wel
De rijst was te nat en wat zompig, bijna op het papperige af. Met geroosterd sesamzaad en het zeewier was het eetbaar, maar ik moet dringend meer oefenen. Teveel aan basmati
gewend misschien
Ook benieuwd naar je zeekool trouwens...
Vanavond eten we in ieder geval gepofte biet, zuring-dilleyoghurt, gebakken krieltjes, restje ingelegde rettich en wortel, een slaatje van een little gem met een restje rode paprika.