Geen echt recept, ik heb maar wat gedaan. Maar de volgende keer neem ik liever tofu dan tempeh, tofu heeft toch een wat meer neutrale smaak.
En dit deed ik ongeveer: plakjes wortels beetgaar koken, ui + knof + gember fruiten in olie in pan, 2 blikken tomatenblokjes + 1 blik kokosmelk erbij, een enorme lading kormakruiden van de Lidl (of wat minder als je wel goede kwaliteit hebt of het zelf maakt: koriander, kurkuma, komijn, paprika, witte peper, gember, chilipeper, kardemom, knoflook, selderij, karwij), 1 à 2 groentebouillonblokjes + diepvriesdoperwtjes + (gebakken) tofu erbij, de boel laten inkoken, op smaak brengen met wat suiker en op het laatst nog een handje cashewnoten meekoken. Serveren met basmatirijst.
Ik had ook nog sperzieboontjes, maar de pan was te vol om die er ook nog door te roeren.