komkommersalade met zwarte knoflook (dank je wel Bast )
Nog steeds niet zelf uit geprobeerd
, wat vond je er van?
Luxe 2 avonden achter elkaar uit eten geweest, waarover morgen meer in het restaurantforum en een aanmelding voor de restaurantgids (heb ik dat ook eens gedaan).
Sherpa (Tibetaans-Nepalees) was een feestje, want die zijn na 1,5 jaar weer open
: alu chop (aardappelschijven in kikkerwtenmeeldeegje) met een zoetzuur- en een pittig koriander-munt-groene pepersausje. Alu en paneer chili en een geroosterde auberginedingetje. Van een tafelgenoot ook nog groenten- en spinaziemomo gehad en wat hapjes shrikandi (zoete yoghurt met specerijen). Het beviel zo goed, dat er de dag er na voor iets vergelijkbaars werd gekozen.
Norling (Tibetaans met wat meer Chinese invloeden): Gestoomde groentendumplings (momo's) en een linzengerecht dat veel van dal makhni weg heeft. Toe erg lekker mangosorbetijs en een fruitsalade in een soort zoete milde yoghurt gedeeld.