2 leden en 36 gasten bekijken dit topic.
Venkel, wortel en courgette in kruidige yoghurt. Erbij gebraden gnocchi.
Citaat van: Maartje! op 01 april 2013, 09:32:32Snijbonen komen hier juist bijna altijd uit Kenia of Egypte...Bij ons de groene boontjes en sluimerwten zeer dikwijls. Het was een alleenstaand marktkraam dat ik toevallig zag, de verkoper maakte marktverkopergrapjes want hij zei eerst dat ze uit zijn vrachtwagen kwamen en daarna pas dat ze uit België komen, tenzij in de Nieuwjaarsperiode wanneer de telers met vakantie zijn. Hij kan natuurlijk gezegd hebben wat ik wou horen, zo zijn die marktkramers wel. Je gaat het niet vragen om te horen dat het "echte Keniaanse" zijn...
Snijbonen komen hier juist bijna altijd uit Kenia of Egypte...
Citaat van: Eelco op 01 april 2013, 23:41:48Venkel, wortel en courgette in kruidige yoghurt. Erbij gebraden gnocchi.Jammie! Heb je misschien ergens een recept?
niks
Gisteren zuurkool met krieltjes en vega spekjes. Die dag ervoor ook. Lekker!
Vanavond roti met kerrie-aardappelen, gebakken zoet-pittige kikkererwten en sperziebonen. Toe wat Indiase zoetigheid als barfi en ladoo.