Vegatopia Forum

Wat eten we vandaag?

0 leden en 16 gasten bekijken dit topic.

Offline Sven

  • *****
  • 3.929
  • Geslacht: Man
Wat eten we vandaag?
« Reactie #4940 Gepost op: 22 januari 2013, 20:18:35 »
Savooiekool met look en sesam, geïnspireerd op een dat ik op Youtube gezien heb. Daarbij couscous en rode biet.

@ Miranda: zorg wel dat de savooiekool lang genoeg stooft zodat hij echt helemaal gaar is. Je kan hem best ook even blancheren. Anders heb je een nogal scherpe smaak.
Als je echt ontbijt op bed wil, ga je maar in de keuken slapen.

Offline Maartje!

  • Staafmixermeisje. Pur sang.
  • ******
  • 6.752
Wat eten we vandaag?
« Reactie #4941 Gepost op: 22 januari 2013, 20:34:13 »
Lasagna, met tomaten-groentesaus, spinazie en lady blue-saus. Lekker!
This is between me and the vegetable!

Offline jol

  • *****
  • 2.653
Wat eten we vandaag?
« Reactie #4942 Gepost op: 22 januari 2013, 20:38:13 »
Gisteren had de man in huis een superlekkere tomatensoep gemaakt die zo dik was dat het wel een ragout leek. Lekker met volkorenbrood. Vandaag de veelgroentensaus van zaterdag met rijst en roerbakstukjes.

Offline Selly

  • *****
  • 30.783
Wat eten we vandaag?
« Reactie #4943 Gepost op: 22 januari 2013, 21:01:12 »
We wilden verderop pizza eten, maar toen werd het laat voordat we aten door druk werk en een uitvallende trein, en toen aten we thuis frietjes, bloemkool, mozzarellasticks en appelmoes. Toe een half Indisch kokosflensje van Toko Centraal.
,,,,فلافل

Offline bambi

  • ******
  • 5.560
  • Geslacht: Vrouw
Wat eten we vandaag?
« Reactie #4944 Gepost op: 22 januari 2013, 22:13:42 »
Dikke bonen/mais/pompoen-soep uit Veg! Maar hij blijft me iets te 'gezond' smaken.
Rivier O Rivier jy's die diepste woord wat ek ken

Offline Miranda

  • *****
  • 3.376
  • Geslacht: Vrouw
Wat eten we vandaag?
« Reactie #4945 Gepost op: 23 januari 2013, 08:18:10 »
Savooiekool met look en sesam, geïnspireerd op een dat ik op Youtube gezien heb. Daarbij couscous en rode biet.

@ Miranda: zorg wel dat de savooiekool lang genoeg stooft zodat hij echt helemaal gaar is. Je kan hem best ook even blancheren. Anders heb je een nogal scherpe smaak.

Hij was wel gaar, en de smaak zelf vond ik ook wel oké. De structuur vond ik alleen niet zo prettig eten (ik heb een dingetje met structuren in mijn eten).

Offline chantalv80

  • ****
  • 911
  • Geslacht: Vrouw
Wat eten we vandaag?
« Reactie #4946 Gepost op: 23 januari 2013, 09:34:32 »
Gisteren: Witlof uit de oven met kaassaus en vegaham. Erbij aardappelpuree.

Vanavond: Erwtensoep.
Want a sugarcube?

Offline Gabs

  • ****
  • 796
  • Geslacht: Vrouw
Wat eten we vandaag?
« Reactie #4947 Gepost op: 23 januari 2013, 09:42:11 »
Vanavond wordt het een pastasausexperimentje met uien, paprika, tomaat, ajvar, rode peper en sinaasappelsap. Erbij voor mij een vega-filet en voor M. een scharrelkipfilet.

Gisteren geexperimenteerd met eigengemaakte soto... Niet slecht, maar kon veel beter!

Offline Miranda

  • *****
  • 3.376
  • Geslacht: Vrouw
Wat eten we vandaag?
« Reactie #4948 Gepost op: 23 januari 2013, 10:07:23 »
Vanavond de andere helft van de sperziebonensalade met feta. Erbij geroosterde knolselderij uit de oven.

Offline Marthe

  • ***
  • 274
  • Geslacht: Vrouw
Wat eten we vandaag?
« Reactie #4949 Gepost op: 23 januari 2013, 19:38:41 »
Bulghursalade met feta en zoete aardappel en een beetje soep met groenten en noedels.

Offline Selly

  • *****
  • 30.783
Wat eten we vandaag?
« Reactie #4950 Gepost op: 23 januari 2013, 19:43:40 »
Rösti, gebakken kerstomaatjes (in de winter) met balsamico-azijn, een salade van in de oven gegrilde broccoli, sinaasappel en arganolie.
,,,,فلافل

Offline bambi

  • ******
  • 5.560
  • Geslacht: Vrouw
Wat eten we vandaag?
« Reactie #4951 Gepost op: 23 januari 2013, 20:13:57 »
Snelle pasta-spinazie-brie, want laat thuis.
Rivier O Rivier jy's die diepste woord wat ek ken

Offline jol

  • *****
  • 2.653
Wat eten we vandaag?
« Reactie #4952 Gepost op: 23 januari 2013, 21:41:23 »
Pasta met broccoli en balletjes in tomatensaus met een salade erbij. Er was heel veel broccoli en weinig pasta dus ik heb alleen de broccoli, sla en balletjes gegeten en de pasta aan de man gelaten.

Offline Maartje!

  • Staafmixermeisje. Pur sang.
  • ******
  • 6.752
Wat eten we vandaag?
« Reactie #4953 Gepost op: 23 januari 2013, 21:43:43 »
Pompoenrisotto met een restje lady blue-saus en gebakken witlof. Lekker, dat was een goede combi!
This is between me and the vegetable!

Offline Sven

  • *****
  • 3.929
  • Geslacht: Man
Wat eten we vandaag?
« Reactie #4954 Gepost op: 23 januari 2013, 22:21:57 »
Snelle chili-sin-carne met rijst, want ook laat thuis...
Als je echt ontbijt op bed wil, ga je maar in de keuken slapen.

Offline Eelco

  • Admin
  • *****
  • 20.673
  • Geslacht: Man
    • Mijn Homepage
Wat eten we vandaag?
« Reactie #4955 Gepost op: 24 januari 2013, 11:36:03 »
Gisteren pizza! K. had al deeg en saus voorbereid toen ik thuiskwam, dus ik hoefde slechts wat beleg uit te kiezen (pepertjes, paprika, tomaat, champignon, rode ui, mozzarella) en te wachten tot de pizza uit de oven kwam.
War is peace, freedom is slavery, and ignorance is strength

Offline LL de Ling

  • Moderator
  • ******
  • 10.321
Wat eten we vandaag?
« Reactie #4956 Gepost op: 24 januari 2013, 17:16:14 »
Pannekoeken!

Gisteren overigens een pasta met vanalles wat er nog in huis was: tomaat, olijf, restjes bleekselderij (merk je niks van zo), en iets pittigs. Weet niet precies wat dat was. Maar wel lekker.

Offline chantalv80

  • ****
  • 911
  • Geslacht: Vrouw
Wat eten we vandaag?
« Reactie #4957 Gepost op: 24 januari 2013, 17:25:28 »
Weer erwtensoep.......
Want a sugarcube?

Offline Eelco

  • Admin
  • *****
  • 20.673
  • Geslacht: Man
    • Mijn Homepage
Wat eten we vandaag?
« Reactie #4958 Gepost op: 24 januari 2013, 20:26:31 »
Champignonrisotto. Venkel, courgette en wortel in yoghurt. Gestoofde spruitjes.
War is peace, freedom is slavery, and ignorance is strength

Offline jol

  • *****
  • 2.653
Wat eten we vandaag?
« Reactie #4959 Gepost op: 24 januari 2013, 20:29:18 »
spercieboontjes en tofureepjes in roedjaksaus, salade.