Ik vind de vivera burger zeker niet slecht, gisteren nog eentje gegeten (van den Aldi) met een berg ratatouille-achtige saus want had nog wat halve groentjes liggen, aardappelblokjes in de oven, en wat witloofsla. Maar ben vooral fan van het gehakt, eigenlijk, vind ik het beste nepgehakt, minder droog als quorn.
Vandaag at ik gestoofde ui en pastinaak, nog eventjes geglaceerd met poepgelei, afgeblust met bruin bier (dat over heel de keuken is terecht gekomen, stond naast het trillende en warme wasmachine/droogkast, was wel een mooi fonteintje, moet ik toegeven), met goed wat marmite er nog bij en gele linzen. Erbij een gepofte aardappel uit de microgolf met wat kaas en lookboter. Enige nadeel was wel dat de pastinaak wel heel zacht werd, geen beet meer, volgende keer meer aan het einde toevoegen, en niet m'n kookbeurt pauzeren om het bier af te drogen van m'n lijf en alle keukenkasten.