Geen idee, maar het klinkt hoe dan ook lekker Greet!
Eergister een experimentje, wegens zin in frisse en groene dingen: Penne met zuring-yoghurthummus van geroosterde kikkerwten met geraspte wortel en stukjes lentui. Erbij crostini van komijnkaasbrood.
Gister had de kokende partij een bloemkool, aardappels, doperwtjes en een wortel getackled in de vorm van een Indiaas uitstapje met zo'n Patak's saus. Saus die stiekem (labels lezen is voor mietjes natuurlijk) kruidenpasta is, maar toen zat de hele pot madras al in de pan. In eerste instantie leek het wel ok, maar de hitte komt later bleek bij het proeven. Met bijkomende gekke bekken trekken. Dat was erg grappig (ok, misschien alleen voor mij
), maar er is toch kokosmelk bij gegaan en relatief meer rijst opgegaan. Niettemin, de eerste curryrush is goed bevallen, al wordt er nu wel opgepast met hoeveel je van iets erbij gooit :p