Donderdag had ik een pokébowl op het werk.
Vrijdag waren we naar de Kunsthal in Rotterdam, en daarna bij Viva Afrika de vegan "feestmaaltijd" gehad. Even gekopieerd van de website:
Toemtoemo (linzen), Hamli (spinazi), Doeba (pompoen), Bamya (okra),shiro (gemalen kikkererwten), Alicha (groentenmix), selsei (ber ‘bere’ saus van chilipepers,tomaat,ui),salade geserveerd met Enjera
Vooral de Shiro was erg lekker, soms kan het een beetje klef zijn, maar hij was zacht en lekker sterk (beetje nootachtig) van smaak.
Het grappige is dat ze de gerechtjes nu niet meer direct op de enjera doen, maar in kleine pannetjes. Wij waren vergeten te zeggen dat het gewoon op de enjera mocht, dus dan maar zelf de pannentjes omgekiept. Het lekkerste is namelijk om aan het einde de enjera op te eten die helemaal de saus heeft opgezogen.
Gisteren rijst met zoetzure saus gemaakt, met broccoli, ananas, bamboescheuten, prei, taugé, cashewnoten en omelet.