Zo, ik ben sinds gisteravond weer thuis. Na al het Italiaanse witbrood was ik blij dat ik vandaag kon ontbijten met lekker stevig Duits volkorenbrood, gebakken door Kristof. De meeste plakken belegd met msabbaha, bosui, kerstomaat en sesamzaad.
De afgelopen week ben ik de dag begonnen met een panino tomaat-mozzarella, snel bij een tent gehaald op weg naar de conferentie - telkens dezelfde tent, op de vroege morgen gaat snelheid voor experimenteren. 's Middags kregen we een lunchbox gevuld met sandwiches, hartige deegwaren, een minisalade en een fruitsalade. Woensdagavond zijn we door een collega door Rome geloodst naar een restaurant waar ik een lekkere vegetarische pinsa heb gegeten. Donderdag was het social dinner: bruschetta, gefrituurde courgettebloemen, een ovenschotel met aubergine en harde kaas, met tiramisu als toetje. Bij vertrek gisteren smeekten de organisatoren welhaast om nog een overgebleven lunchbox mee te nemen, dus dat was gisteravond mijn maaltijd op het vliegveld.