Lang niet op de site geweest: druk met van allerlei gedoe waaronder computergesputter (Teams wilde opeens geen oproep tonen maar allen laten klinken), gedonder met Essent dat soms z'n administratie niet op orde heeft. Tja dan valt de melding wat we eten uit.
In de afgelopen tijd maakte mijn vrouw allerlei varianten van een aardappel-mousseline waarbij ze de gekookte aardappel gewoon in een mixer mousseliniseerde (wat niet hoort daar je dan vaak een rare textuur krijgt) maar zij pureerde van alles mee zoals ui, knoflook, venkel, bloemkool...ook olijfolie, kookroom, specerijen. Ging prima. En als er wat overbleef verstevigde ze het met panko of wat meel, kaas…, draaide er bollen van en paneerde en frituurde ze. Ook prima, soort aardappelkroketje.
Gisteren spaghetti met tomaten/knoflooksaus, geraspte kaas, olijfolie, salade van bladsla en venkel, komkommersalade, mousselinkroketten.
Leuk al die reisverhalen plus wat er te eten was.