Gisteren nog in Groningen bij Buurman & Buurman buiten op het terras pizza gegeten. Ik een bianca met "huisgemarineerde artisjok, bleekselderij en venkel, Parmezaan, truffeltapenade, pijnboompitten en rucola", mijn vriend de vegan Shoarma, "met tomatensaus, huisgemarineerde seitan, rode ui, kastanjechampignons, huisgemaakte vegan knoflooksaus en rode kool".
Was een superdunne, op houtoven gebakken pizza, erg lekker. Omdat de mijne geen tomatensaus had, deed het mij zelfs aan een (goede) flammkuche denken. Met nog een spannend frisje voor mij (Mama Lemon) en een biertje voor hem(Buurman pale ale). Netjes klaar voor zes uur (we waren er vroeg), zodat we de eerste trein na half zeven (dalurenkaartje) konden halen.
Vandaag had ik geen inspiratie, dus mijn vriend mocht koken. Hij maakte pasta met vegagehakt, tomaten uit blik en o.a. bloemkool.