Hoopte ik daar toch even Christiaan te zien. Maar volgens mij was het een ander
Ik serveer eten nooit op borden omdat ik liever heb dat mensen zelf opscheppen en bepalen hoeveel ze van wat willen eten (tenzij we voor de tv eten, en dat is uiteraard onversierd, want we kijken al naar de tv). Ik vind het ook een beetje eng, of eigenlijk, voor van die mannen de twee keer per jaar de wereld imponeren door te koken, en dan niet op de barbecue, om dat (eten op opgemaakte borden serveren) wel te doen, en dan lijkt het me ook geen succes, bij gebrek aan warme lampen enzo. Gelukkig heb ik volgens mij nog nooit bij iemand gegeten die dat deed (Kerstmis nagelaten misschien).
Ik ben ook niet van het kleien met mijn aardappelpuree, rijstranden (bij dat woord heb ik hele vieze associaties) of tot koikarpers gesneden winterwortels (deed de Chinees bij mijn grootouders in het dorp vroeger). Wel vind ik het leuk als mijn eten een beetje gevarieerd van kleur is, ik ben erg dol op pasta met gebakken champignons en witlof, maar dat mist wel iets groens...