Jouw definitie van bereidingstijd is dus vanaf het opentrekken van de koel- en/of pannenkast tot aan het aanschuiven aan tafel, als ik het goed begrijp.
Ja dan kom je in een andere categorie van snelle bereiding uit, en als dat niet duidelijk is leidt dat tot geërgerde reacties omdat geen enkele suggestie goed lijkt te zijn.Ik tel bijvoorbeeld de tijd dat ik met pannen op het vuur naar het journaal kijk, of willekeurig even iets anders kan gaan doen tot mijn kookwekker (bij wijze van spreken) afloopt, dan weer niet mee in de bereidingstijd.
1 Ik heb zoals ik zei al een aantal recepten kunnen "oogsten" hier, twee of drie, totnogtoe, dat heb ik ook aangegeven.
Die ga ik ook werkelijk uitproberen.
Zelf heb ik er ook twee of drie. Daarmee is het weekje al rond.
2 De ergernis was direct en onmiddelijk. De laatste posting van Bast en mijn antwoord daarop behandelt dat grondig.
Kijk ik kom thuis een een kwartier later eet ik. Veganistisch. Dat is reuze.
ipv een halfuur soep maken, dan daar een uur volle rijst in koken, maar dan eerst nog de bonen opzetten want die gaan een uur of twee op het vuur staan.....Tijd genoeg ondertussen om de saus te maken.