is dat wel zo? je moet het volgens de instructie op de website wel laten zitten, maar het gaat in een door chocomel speciaal ontwikkelde cuphouder waar je hem volgens mij in moet drukken, misschien lost het dan niet erbij op maar wordt het doorgedrukt?
iemand liet dit berichtje achter
op
http://www.molblog.nl/topofflop/5815/fromfeed:
[website] theo van vugt <tvanvugt at kluwer dot nl>
Even een gebruikersverslagje:
De cuphouder is wat dieper dan de traditionele senseo-pad-houder. Maar het werkt allemaal redelijk simpel. Al blijken er dus sinds de eerste senseo al weer drie andere versies met verschillende padhouders op de markt te zijn gekomen.
Voor drie van de vier versies heeft Chocomel een geel houdertje bij het startpakket gevoegd. Dat maakt het ook een beetje complex, maar goed, als je de goede hebt gevonden kun je de andere weggooien.
Het is wel zaak om de cup met chocomel goed in de houder te persen. Daar wil het nog wel eens fout gaan, heb ik gemerkt. De eerste kop werd dan ook een slap kopje bruin water, omdat de onderkant van de cup niet goed doorgeprikt werd en er dus weinig chocomel doorstroomde.
Daarna ging het wel goed, met een nieuwe cup, en stevig duwen, en kreeg ik mijn kop warme chocomel uit de senseo.
Viel niet tegen: warm en vrij zoet.
Mijn zoon van 9 is er weg van.
Je moet het uitneembare senseo-stuk waarin de cuphouder zit, (volgt u me nog?) na gebruik wel even afspoelen onder de kraan. Want er blijven daar resten chocomel zitten. En dat is voor de koffie niet lekker.
Het zijn al met al nogal wat handelingen, maar het resultaat is ok. Of het een grote markt wordt?
Ik vraag me dat af.