Wat ik laatst heb gedaan met andere vruchten (ik heb varianten gemaakt van appel, perzik, ananas en mandarijn):
Maak cakebeslag, genoeg om een springvorm te vullen (bekleed de springvorm met bakpapier, want het beslag is natter dan normaal, dus kleeft ook meer - boter is dus niet genoeg). Je kunt een paar vruchten in het beslag doen en - héél lekker - doe er een theelepel kaneel in en wat citroensap. Als het beslag te nat is, denk er dan aan dat je iets meer bakpoeder moet gebruiken dan normaal en maak het beslag met gewoon bakmeel wat droger.
Daarna de cake bakken zoals je bent gewend.
In de tussentijd maak je met roomkaas, suiker, eventueel citroensap, en de vruchten een mengsel.
Als de cake klaar is, even laten afkoelen en dan overdwars doormidden snijden, zodat je een bovenkant en een onderkant hebt.
Tussen de bovenkant en de onderkant smeer je het roomkaas-vruchtenmengsel (je mag hier best royaal in zijn, want lekker). De bovenkant versier je met wat overgebleven roomkaas (of je gooit er slagroom overheen) en garneer je met wat vruchtjes.
Ees lekkurrr!