Op deze conferentie is is gewoon goed eten. Bij de lunch was er salade met mozzarella, leuke tomaten in vrolijke kleurtjes en avocado, koolsalade, nieuwe aardappeltjes en een grappig taartje met asperges met geitenkaas. En (in een glas dat aan zo'n houder aan je bord hangt) appel-bietensap erbij. Of rabarber-appelsap.
Tijdens de borrel stond ik strategisch opgesteld op een plek waar erg veel eten langskwam, auberginedip met gefrituurd pittabrood, miniglaasjes tomatensla met mozzarella en een onwijs lekker kommetje knalgroene knoflookrisotto. Daarna begon het 'echte' eten, tijdens een feest dat als thema 'street party' had, en dat eten was ook street food uit allerlei plekken. Wel veel onvegetarisch, maar dus Engels, Thais, Spaans, Frans, etc. En churros, en een Indiaas hapje van gepofte rijst, gefrituurde noedels, komkommer, koriander, specerijen en zout. Ik vond het echt onwijs lekker, ik ga een recept zoeken, en ik bleef maar mensen naar die meneer z'n kraampje toeslepen...