Pas ontdekt: seitan gebakken met chillipoeder is heerlijk in taco's & tortillas.
Of maak er een soort schnitzels van, staat een recept geloof ik in de veganistische keuken, zal eens opzoeken.
Of seitan-paté zoals op lekkerplantaardig.nl
Of met italiaanse kruiden heerlijk in italiaanse pasta-gerechten
Of maak er hachee van voor over aardappelen.
Of bak ze gewoon op met wat lekkere kruiden & specerijen (peper, paprikapoeder, knoflook, koriander enz.) en eet ze dan zo
Of wentel seitan in arrowroot, frituur het dan en eet met een dipsausje (bv. shoyu dipsausje met mosterd/gember)
Of doe ze in een salade
Of maak er een soort worstjes van
Of doe het in een groentetaart
Of doe het in een vega stoofschotel
Of maak er gehakt van en gebruik dat als gewoon gehakt
Of zoek naar een vleesrecept en vervang het vlees door seitan
Of doe het gewoon bij elk soort groente
Of gooi het op de barbeque
Of prop het in een ovenschotel
Of gooi het in de soep
Of eet het met satésaus
Of eet het met amandelsaus
Of marineer het in barbequesaus
Of eet het zelfs rauw!
Het leven is niet fijn als er geen seitan zou zijn.