Ehm, wat voor cake is dat dan precies? Gewoon een normale cakelaag voor taarten, fluffy of...? Aan flax-eieren (gemaakt van gemalen lijnzaad en water) heb je dan niet zo veel, want dat is donker en dan blijft de taart niet mooi licht. Zolang ik het recept niet weet (of in ieder geval, de overige ingrediënten) kan ik niet zo zeggen waarmee ik de eieren zou vervangen.
Is er misschien een Jumbo bij je in de buurt? Die zouden het kunnen bestellen, want mijn Jumbo heeft No-egg. Bij verschillende web-shops kun je ook No-egg bestellen.
Tevens zijn er op internet zoooo veel goede cakerecepten te vinden (meestal wel Amerikaanse sites, dus je moet even vertalen en eenheden omzetten). Je kunt ook no-egg zelf proberen te maken; wederom googlen en dan zijn er wel 'recepten' te vinden. Niet precies hetzelfde, maar wel iets wat er op lijkt. Maar volgens mij kun je beter gewoon op vegan cakerecepten zoeken dan no-egg, meestal veel lekkerder.