0 leden en 3 gasten bekijken dit topic.
.. met 'silken tofu'?Er staat op dat 't voor soepen en eventueel sauzen is. Iemand een lekker idee?
Wat kan je zoal met verse amandelen? - buiten gewoon opeten dan
Silken tofu verkopen sommige natuurwinkels, maar ik weet niet of ze het allemaal hebben. De toko idd. meestal wel (oké, hangt ook weer van welke toko af natuu'k). Ik dacht dat het stevig genoeg was om zonder agar agar te gebruiken, maar heb er zelf nooit mee gewerkt, dus ik weet niet.
Maar waar heb je die tofu op de kop getikt? Bij de natuurwinkel?
de (koel)kast biedt mij 1 spitskool, paprika, bleekselderij en courgette. Dat wordt een weinig inspirerende nasi, als je het mij vraagt.
Citaat van: Modub op 25 juli 2005, 18:18:14de (koel)kast biedt mij 1 spitskool, paprika, bleekselderij en courgette. Dat wordt een weinig inspirerende nasi, als je het mij vraagt. Iemand een lekkere tip wat ik er wel mee kan? Ik heb verder nog wel kaas, tomatenpassata, yoghurt, pasta, rijst en aardappelen.