0 leden en 3 gasten bekijken dit topic.
hmm, wat doe ik met- verse spinazie- venkelknol- cherrytomaatjes- kaas
Hoe vul je een venkel?
Citaat van: Annemieke op 15 juni 2005, 11:20:41Hoe vul je een venkel? Longitudinaal doorsnijden, de binnenste rokken verwijderen en de overgebleven holte opvullen.
Kastanjes. Uit blik. (Op water)Ik heb gisteren een blik opengetrokken omdat Jamie Oliver een keer zei dat het lekker was met pompoen, maar ik vond het net natte pinda's. Wat deed ik fout en wat doe ik met de rest van het blik?
Geen ingredient voor bij dit weer vind ik overigens.
Verse kastanjes heb ik, behalve op straathoeken in buitenlanden, volgens mij nog nooit gezien. Moet ik van de herfst nog maar eens naar kijken
Citaat van: Maartje! op 22 juni 2005, 13:46:15Verse kastanjes heb ik, behalve op straathoeken in buitenlanden, volgens mij nog nooit gezien. Moet ik van de herfst nog maar eens naar kijken Er zijn massa's kastanjebomen. De vegetatie in Nederland verschilt nu toch niet zoveel van Vlaanderen geloof ik. Kastanjepurree is ook wel lekker. Voor 1kg kastanjes is dat met 50g boter, 75g suiker en 1/4l melk.