In 2005 al hadden we het 'kerstmenu'
Eerste hulp bij gourmet van Jan, met o.a. gevulde paddestoelen, peultjes met gember en sesam, paksoipakketjes, polentakoekjes.
In mijn familie is
pannenkoekgourmet een traditie (wij gaan op Tweede Kerstdag pannenkoekgourmetten). Pannenkoekbeslag is gemakkelijk vegan te maken (gebruik eventueel ook kikkererwtenmeel).
Donderdag verschijnt een recept voor vier creatieve wrapvullingen van Freya en dat bracht mij alvast op het idee van wrapgourmet. Koop (of maak) kleine wraps en maak telkens verschillende vullingen op het gourmetstel (denk aan chili, curry, aubergineprutje, gebakken spinazie, een simpele variant op het kikkererwtenstoofpotje dat vandaag op de site verscheen, voor de verandering ook wat rauwkost, hummus, ...) - oftewel haal alle groentes en specerijen die je lekker vindt en leef je uit.
In de Allerhande van dit jaar stonden ook
leuke gourmetrecepten, ook vegetarisch en vegan.
Oftewel: je hoeft je zeker niet te vervelen aan de gourmettafel!