Ook dit jaar hebben we weer drie kersverse, originele, nieuwe kerstmenu's! In
dit artikel lees je er meer over en hoe ze tot stand zijn gekomen.
Aardse smaken. Een uitgebreid menu waarvoor vier redacteuren de handen ineen hebben geslagen. De eerste vier gangen - mousse, salade, soep en gratin - zijn vrij licht, zodat je nog voldoende ruimte vrij hebt voor een onvervalste trifle.
Kekke granen. Een gemakkelijk winters menu in Frans-Nederlandse stijl, waarin waarin Emma niet-alledaagse granen in elke gang subtiel heeft verwerkt. Wat dacht je van boulettes van gierst met Taleggio en paprikadip, een Tarte Tatin met rogge, geroosterde wortels met hangop en pompoenparfait met amaranthcrumbe?
Het Franse kikkererwtenmenu. Sven heeft zich vvoor dit menu erdiept in de wereld van de peulvruchten. Dit volledig plantaardige menu is vrij van clichés. De kikkererwten worden verwerkt tot gebakken plakken, romige soep, 'gehakt'balletjes en chocolademousse. Een kleine ode aan de kikkererwt, maar ook aan Joke Boon en Karin Luiten.