bij klosen hoort ook een soort van stoofvlees
Ik heb wel eens hachee op zijn vegetarisch gegeten van de supermarkt!! Gewoon van qourn. Deze is erg lekker.. Misschien een ideeetje?
Ik zou voor de namaak coq au vin wel quorn willen gebruiken, vanwegen hoog kipkarakter, maar ik vind het zo vies dat ze op die filets van die paneer-troep doen. Is dat er af te halen, of is er een alternatief zonder?In de supermarkt liggen Quorn roerbakstukjes, die zijn naturel. Via een groothandel kan je wel aan ongepaneerde Quorn filets komen. Maar ik betwijfel ik hoeverre je Quorn kan laten sudderen in zo'n saus. Seitan valt niet uit elkaar weet ik uit ervaring, maar bij Quorn zet ik daar zo mijn vraagtekens bij. Ik denk dat het uit elkaar valt en niet een blok(je) of filet blijft. Maar je hebt gelijk met dat Quorn qua bite op kip lijkt, I agree!
Tempeh zou ook nog kunnen. Bij 'mijn' Jumbo hebben ze seitan, misschien bij de in Drachten ook?
Ik ga het even aan Miranda vragen.
Baldorijst is trouwens echt een aanrader (maar met volle voorraadkasten kan ik me de vraag heel goed voorstellen natuurlijk!).
Ik heb het recept even gelezen. Ik zou niet weten waarom je geen risottorijst zou kunnen gebruiken - het resultaat is dan natuurlijk wel wat anders.Ik ga het even aan Miranda vragen.Oh sorry, ik had het al gevraagd! Ze dacht van wel, maar had het nog niet zelf geprobeerd.
Baldorijst is trouwens echt een aanrader (maar met volle voorraadkasten kan ik me de vraag heel goed voorstellen natuurlijk!).
Ik ga het even aan Miranda vragen.Inderdaad geen goede actie in het kader van mijn voorraadkast leegeten. Maar over een maand is hij weer leeg dus... :)
Baldorijst is trouwens echt een aanrader (maar met volle voorraadkasten kan ik me de vraag heel goed voorstellen natuurlijk!).
Wat vind je specifiek lekkerder aan baldorijst, in vergelijking met bijvoorbeeld arborio?