Quote: |
|
Keb nog nooit schorseneren gegeten (niet dat ik weet iig) maar misschien zijn beignets een idee?Of gefrituurd in een jasje, zoals tempura of pakora?
zijn ze er al weer? Schorseneren?....
Ik zit te denken aan een hip voorafje, met schorseneren die in een lekkere dressing zijn gemarineerd en dan biet en koriander ofzo.
Misschien... :)Ik zit te denken aan een hip voorafje, met schorseneren die in een lekkere dressing zijn gemarineerd en dan biet en koriander ofzo.Gaan we daar op de kookworkshop (http://www.vegatopia.com/forum/index.php?board=30;action=display;threadid=6440;start=0) iets mee doen?
- beetje genant, maar daags na het eten van schorseneren hebben we verschikkelijke last van pfff (winderigheid).
Schorseneren (en ook aardperen) zijn rijk aan inuline. Dit is een suiker die we niet kunnen opnemen maar dient als voedsel voor bacteriën. Uit dankbaarheid laten ze dit ook merken!
Schorseneren, keukenmeidenverdriet, armeluisasperges...bijna niet meer te krijgen.
in de lasana? Frituren? Soep van maken? Marineren en in de salade?
in de lasana? Frituren? Soep van maken? Marineren en in de salade?
Een winterse salade?
Ik heb ze al 2 weken in de koelkast liggen. Ik weet echt niet wat ik ermee moet maken. Wil in ieder geval geen kaassaus erbij doen, daar houdt ik niet van.
in de lasana? Frituren? Soep van maken? Marineren en in de salade?
in de lasana? Frituren? Soep van maken? Marineren en in de salade?
moet je ze dan eerst koken voordat je ze in de lasagna doet?
En gewoon als geschilde 'stelen' erin doen, of beter in kleine stukjes/plakjes snijden?...