Vegatopia Forum
Vegetarisch - special interests => Kookboeken en zo => Topic gestart door: Hizikigrrrl op 22 juli 2003, 15:49:57
-
Wat zijn de klassieke kookboeken die eigenlijk niet in de keuken van een 5 sterren kok mogen ontbreken? (onvegetarische boeken btw).
Ik bedoel dan namen als Escoffier en Bocuse enzovoorts...
-
Wat zijn de standaard kookboeken die eigenlijk niet in de keuken van een 5 sterren kok mogen ontbreken? (onvegetarische boeken btw).
Ik bedoel dan namen als Escoffier en Bocuse enzovoorts...
Koken voor dummies? 8)
-
Wat zijn de standaard kookboeken die eigenlijk niet in de keuken van een 5 sterren kok mogen ontbreken? (onvegetarische boeken btw).
Ik bedoel dan namen als Escoffier en Bocuse enzovoorts...
Koken voor dummies? 8)
Look who's talking... ;D
-
Aan de twee die jij al noemde mag Elizabeth David (of was het Davis?) toegevoegd worden. En hetGroentekookboek van Jane Grigson (http://www.vegatopia.com/forum/index.php?board=13;action=display;threadid=5602) heb ik ook al vaak in lijstjes van topchefs zien staan. Bovendien goed geschikt voor vegetariƫrs.
-
Het schijnt dat ook Marcella Hazan en onze eigen Bep Vuyk erbij horen, maar met name bij het laatste kookboek zet ik zo mijn vraagtekens. Dat is wel heel erg geschreven voor Huisvrouw Truus in Schubbekutteveen.