Vegatopia Forum
Vegetarisch - voor iedereen => Koken => Topic gestart door: mannethomas op 30 april 2014, 10:04:48
-
Hallo,
ik ben benieuwd of er in (het westen van) Nederland vegetarische kookworkshops worden georganiseerd.
Heeft iemand hier ervaring mee? Ik hoor het graag.
groetjes, Mannethomas.
-
Op het Viva las Vega's festival in Amsterdam zullen waarschijnlijk verschillende vegan kookworkshops worden gegeven. Het is nog niet bekend welke precies. http://vlvfoodfestival.nl/
-
Peter Pan doet dit ook http://www.peterpan.nl/nl/kookles-programma-Amsterdam (ook vega, niet louter vega)
Green Delicious http://www.dekeukenvangreendelicious.nl/ (louter vega)
Dun Yong http://cooking.dunyong.com/nl/calendar/?edit_id=1&mo=6&y=2014 (niet louter vega)
-
En natuurlijk Natascha Boudewijn, onze gastredacteur:
http://www.dekeukenvangreendelicious.nl/ (http://www.dekeukenvangreendelicious.nl/)
-
Green Delicious http://www.dekeukenvangreendelicious.nl/ (louter vega)
En natuurlijk Natascha Boudewijn, onze gastredacteur:
http://www.dekeukenvangreendelicious.nl/ (http://www.dekeukenvangreendelicious.nl/)
:heehee: :P
-
Ik ben lekker wakker ;D
-
bedankt voor de antwoorden! Er is blijkbaar nog niet superveel aanbod...wellicht gat in de markt? :)
-
Als je eens vedisch wil leren koken, is dit (http://www.kookstudio.net/) wel erg leuk.
-
Peter Pan doet dit ook http://www.peterpan.nl/nl/kookles-programma-Amsterdam (ook vega, niet louter vega)
Ik was daar donderdag, met een afdelingsuitje. Eerst een rondvaart door Amsterdam met een salonboot. Het weer zat mee, dus dat was mazzel hebben. En daarna de kookworkshop. Je kan kiezen uit verschillende keukens, waaronder de vegetarische. Wij kozen de Italiaanse. Dat was eigenlijk ook grotendeels vegetarisch. En wat niet vegetarisch was, werd met een vegetarische variant aangevuld. Prima opgelost, zou ik zeggen.
Was leuk om te doen. Had zelf niet echt het idee gehad dat ik wat geleerd heb (maar dat hoeft ook niet). Iedereen maakt z'n eigen ding, en aan het eind zetten we het samen voor de maaltijd. Zelf had ik een bieslookdip gemaakt met bijbehorende gefrituurde schorseneren. Weet dus prima hoe ik dat nu moet maken. Heb ook geleerd om te frituren. Had ik nog niet eerder gedaan, dus daar in ieder geval een leercurve beleefd. Helaas was de helft zwartgeblakerd geworden...