Vegatopia Forum
Vegetarisch - voor iedereen => Koken => Topic gestart door: Christiaan op 26 maart 2011, 14:08:50
-
Gekocht, maar wat doe ik er mee? Want ik drink geen glaasjes melk.
-
Panir mee maken.
-
Of ricotta.
-
Of huttenkase?
-
Gekocht, maar wat doe ik er mee? Want ik drink geen glaasjes melk.
Waarom heb je het dan gekocht?
Het valt m.b.v. griesmeel of custard vast wel tot een geitig toetje te verwerken. Of pannenkoeken, scheutje door de geklutste eieren, door de puree dan wel stamppot, door de koffie, groentensaus. Al zal alles er wel een beetje geitig van worden ::)
-
Meneer koekje heeft wel eens geitenmelk die niet zo naar geit smaakt, van de Jumbo (die van de natuurwinkel die ik wel eens voor hem haal, smaakt wel ontiegelijk naar geit). Hij drinkt het zo, maar als je een milde variant hebt, kan je er alles mee doen wat je met koeienmelk zou doen. Kan met de sterke geitenmelk natuurlijk ook, maar dan smaakt de geit door in je gerecht.
-
Gekocht, maar wat doe ik er mee? Want ik drink geen glaasjes melk.
Waarom heb je het dan gekocht?
Omdat het in de discountbin lag en ik nog nooit geitenmelk had gehad. Dus ik drink wel een glaasje, maar daarna moet ik met de andere 350 ml nog wat. Dus.
-
Vriendin van me maakt trouwens er ook zeep van, ik heb een proefstukje gekregen, maar nog niet gebruikt. Het kan zijn dat ze dan wel geitenmelkpoeder gebruikt.
-
Vriendin van me maakt trouwens er ook zeep van, ik heb een proefstukje gekregen, maar nog niet gebruikt. Het kan zijn dat ze dan wel geitenmelkpoeder gebruikt.
Da's lekker, ben je fris gedoucht, ruik je helemaal naar geit :zakoverhoofd:
-
:schater: