Vegatopia Forum
Vegetarisch - special interests => Restaurants => Topic gestart door: Izzy op 25 maart 2005, 17:35:58
-
Ik lunchde vandaag bij Eazie in Leiden. Japanse udon noodles met tofu en 5 soorten groente in een black beans sausje. Het was heerlijk.
-
Bij thais restaurant Sabai Sabai in Leiden.
edit: nr 66 + 63 want mijn lieve leidse vriendinnetje en ik konden het delen ;D
-
Tapadero, in Leiden.
Spaans Mexicaans, en erg lekker.
Ik had een tortilla met kaas pompoen, pijnboompitten en honing, en mijn moeder iets van giuacemole en kaas.
Het waren flinke borden, die goed gevuld waren.
Op de kaart stonden een behoorlijk aantal vegetarische opties , met een * aangemerkt. (soms stonden ze ook bij gerechten waar vlees bij zat, maar dat kon dan weggelaten worden).
-
Olive Garden (http://annemieke.net/WordPress/olijftuin/) in Leiden, lekker!
-
Olive Garden (http://annemieke.net/WordPress/olijftuin/) in Leiden, lekker!
Jaaaa daar moet ik ook weer eens naar toe. Een italiaans restaurant zonder pizza's, echt een aanrader. Wat heb je er gegeten?
/me herinnert zich pannekoekjes met blauwe kaassaus en heeeele goede witte wijn
-
Bij Sabai Sabais, een thais restaurant in Leiden. We waren met een grote groep en ze hebben allerlei soorten gerechtjes voor ons op tafel gezet, gelukkig voldoende vega.
Ik at: vooraf loempia's en gefrituurde groente, en rijst (natuurlijk) met gewokte groenten en champignons met cashewnoten. Vooral het laatste was erg lekker:D
-
Niet echt vandaag, maar afgelopen donderdag at ik bij Frezza! in Leiden, een mediterraans restaurant met een leuk concept: allemaal kleine gerechtjes die je naar eigen inzicht kunt combineren. Of het inzicht van de kok dan, want wij hadden het viergangen verrassingsmenu (29 euro).
We aten: geitenkaasplakjes met notentapenade, simpel maar verrukkelijk.
Tarte tatin van bladerdeeg, gekaramelliseerde witlof en brie, redelijk, er zat niet veel smaak aan maar dat zou ook raar zijn met zo'n gerecht. De gekruide aardappelpartjes met mierikswortelmayonaise die we erbij kregen waren wel schandalig lekker (bijna het hele bakje opgegeten :-[).
Vervolgens nog gnocchi (door de bediening goed uitgesproken) met pompoen en basilicumroom, het lekkerste gerecht als je het mij vraagt. Als toetje iets dat na de diverse culinaire experimenten (ook vooral bij de vl**seters) tegenviel in zijn eenvoud: soesjes met vanilleijs en koffielikeur. Het ijs was wel weer erg lekker.
Goed eten, leuke sfeer (altijd fijn om uitleg bij je bord te geven) maar het duurde allemaal iets te lang, we hebben van 19.00 tot 23.30 aan tafel gezeten.
-
Gister bij Djebena op het Noordeinde in Leiden, me mijn moeder en vriend.
Mijn vriend had een vleesgerecht, terwijl mijn moeder (linzen met groenten) en ik (spinazie met knoflook en peper) iets vegetarisch hadden. We kregen alles op een groot bord, er werd vantevoren gevraagd of wij daar moeite mee hadden.
Op een gegeven moment waren de pannenkoekjes op, en we vroegen of we er nog wat bij mochten, da leek hij erg vreemd te vinden, en merkte op dat het wel op moest.
We moesten wel wat lang op het eten wachten, maar het een was erg leuk, en lekker.
-
Bij Verboden Toegang, in Leiden. We hadden een erg leuk tafeltje (voor het raam) en het eten was heerlijk. Ik had gebakken artisjok met oude kaas en tomaten-basilicumsaus, met nog spinazie erbij, en als toetje speculaasijs en honingnotentaart. De porties waren perfect afgemeten, enige nadeel was dat we geen broodmandje o.i.d. kregen wat ik toch wel verwacht in een restaurant.
-
Bij Verboden Toegang, in Leiden. We hadden een erg leuk tafeltje (voor het raam) en het eten was heerlijk. Ik had gebakken artisjok met oude kaas en tomaten-basilicumsaus, met nog spinazie erbij, en als toetje speculaasijs en honingnotentaart. De porties waren perfect afgemeten, enige nadeel was dat we geen broodmandje o.i.d. kregen wat ik toch wel verwacht in een restaurant.
Dat vraagt mijn vriend altijd erbij, als het niet zo gegeven wordt. Volgens mij geen probleem, en we hebben er nog nooit voor moeten bijbetalen
-
Djebena op het noordeinde in Leiden.
Was best lekker, we kregen alles op en bord geserveerd, met pannenkoekjes eronder, zonder de vraag of ik dat niet erg vond (mijn vriend had wel vlees). De vorige keer dat we daar aten werd dat wel gevraagd, ookal heb ik er geen moeite mee, ik had het toch wat netter gevonden.
-
Bij Babbels in Leiden. Het was erg gezellig, maar voor het eten zou ik niet zonder meer terugkomen. We waren met een groep, dus beperkte kaart en maar 1 vegetarisch hoofdgerecht: melanzana alla parmigiana (sic). Tja, laten we het er maar op houden dat een Italiaan gillend naar zijn mama was gerend... na lang zoeken vond ik een ministukje aubergine in mijn schaaltje, de rest bestond uit courgette, kappertjes, olijven en paprika, die er volgens mij niet in horen. Afwezig waren tomatensaus en parmezaanse kaas, daarentegen bestond meer dan de helft uit een enorme klont mozzarella waardoor het nogal flauw van smaak was. Jammer. Als toetje had ik Griekse yoghurt met honing en fruitsalade. Redelijk, alleen de appel was erg kruimig en het is altijd lastig eten als je zelf de pitjes uit de druiven en watermeloen die ook nog onder de yoghurt liggen moet vissen.
-
Gister met zusje bij Verboden Toegang in Leiden. Alweer de derde keer in een half jaar en weer erg lekker ;D. Ik had gebakken groene asperges en oesterzwammen met geitenkaas, zusje een spies van gegrilde groenten en tagliatelle met tomaat. De geitenkaas was een beetje sterk (zo te zien had ik de laatste plak van een rol) maar erg lekker. Ik vind het ook altijd prettig als een restaurant ook een wijnsuggestie heeft voor de vegetarische gerechten. Als toetje hadden we beiden crème brulée met kokos (lekker, maar de kokos was niet te proeven) en mango-ijs.
-
Opening van het nieuwe studiejaar 'gevierd' bij Delphi in Leiden, zonder meer het beste Griekse restaurant waar ik in tijden ben geweest. Het stoort mij altijd enorm als mensen de Griekse keuken afdoen als niet verfijnd en ongezond, ik ben zelf meerdere malen in Griekenland geweest en heb daar verrukkelijk gegeten, weliswaar eenvoudig maar dat is in Italie ook zo en daar wordt het juist gewaardeerd.
Terug naar Delphi: niet alleen de 'traditionele' vleesspiezen e.d. stonden op de kaart, maar ook veel lokale specialiteiten waarvan mijn vader er een proefde (niet vegetarisch, dus op de inhoud zal ik niet ingaan) maar die zeer in de smaak viel.
Ik had een vegetarisch bord, een enorme hoeveelheid eten, waaronder witte bonen in tomatensaus, gevulde paprika, tzatziki, bladerdeegflap met spinazie en feta, sperzieboontjes, griekse salade, aardappeltjes en nog een paar dingen. Waarom hebben we in Nederland geen Doggybag-systeem? ??? Ook nog hele goede retsina gedronken.
-
Gisteren bij pub North End in Leiden, nadat we al vergeefs drie andere zaken waren binnengelopen. Toch erg geslaagd. Ik had de 'vegetarian burger', was wel eens leuk om een keer iets "vleesachtigs" te eten bij het uiteten gaan. Ik heb overigens het sterke vermoeden dat het een Tivall-burger betrof, maar hij was wel lekker gegrild. In een broodje, met kaassaus, salade en friet. Toen het al op was kwam ook de ketchup nog, maar die hebben ze -heel sympathiek- niet op de rekening gezet. En cider ;D.
-
Bij De Bruine Boon in Leiden. Groenteloempia's, die geserveerd werden met zoete pittige saus en standaardgarnituur: een taartpuntje van aardappelrosti en courgette en tomaat met mozzarella. Het was lekker, en de cappuccino na afloop ook.
-
Van het weekend in Puur (in Leiden) gegeten. Het is geen zusteronderneming van die biologische supermarkt. Maar wel heel lekker, geen grote keus, er was eigenlijk maar een vegetarische hoofdgerecht keuze, (tompouce met groenten). Als voorgerecht had ik veloete van butternutpompoen (pompoensoep dus). Voor een toetje zat ik te vol. De muntthee (een kop kokend water met een halve struik munt erin) was ook prima te doen.
De bediening was een beetje chaotisch maar wel erg hartelijk.
Ook de sfeer vond ik gezellig, en ik had leuk gezelschap, dus het was een erg fijne avond,
-
Gister ter ere van de ondetrouw bij Delphi in Leiden gegeten. Was erg lekker en heel veel. Ik had een smanestelling van de kok, onder het kopje vegetarisch. Ik ben wel blij dat ik vandaag niet hoefde te werken want de hoeveelheid knoflook was behoorlijk. Ik kreeg alleen wel een of ander roze hoopje, naast iets van tzatziki en een soort zachte kaas. De serveerster antwoorde dat dat viseitjes waren. Dat vond ik jammer. Ik vind ze niet zo vegetarisch eigenlijk, maarja ik eet wel gewone eieren. Ik heb het maar laten liggen.
Voor een toetje had ik geen plaats meer, en zelfs mijn verloofde zat echt vol.
-
Tarama is viskuit inderdaad. Jammer, want ik vind dat vies roze kleurtje wel heel kek. En gefeliciteerd met de ondertrouw!
-
Eerst veel chocola gegeten bij cacao van jou (Het was een workshop, maar je krijgt wel het een en ander binnen) daarna afrikaans bij Djebena op het noordeide, een groote plaat met pannenkoekjes en veel verschillende hoopjes saus. Waarvan de helft vegetarisch was, soms best scherp, maarerg lekker, en na het toetje van ijs met vruchtjes en likeur nog toegezongen worden is eigenlijk best leuk.
-
Ik was maandag uit eten, met m'n moeder en haar vriend, ondanks dat de klok crisis slaat, want de moeder van m'n moeders vriend had daar geld voor gegeven, want dat vond ze leuk. We waren bij Olive Garden in Leiden. Het eten en de wijn waren erg lekker. De bediening was ook goed (snel, attent, oplettend en goede adviezen).
-
In Leiden bij restaurant Woods (http://www.restaurantwoods.nl/) met Annemieke. Woods heeft op hun normale kaart (waar we niet van aten) idioot hoge prijzen, zoals een vegetarisch hoofdgerecht van 37,50, zo duur eet je zelfs bij Heston Blumenthal in Londen niet. Je ziet wel eens vaker restaurants met hoge a la carte prijzen, maar dan willen ze graag dat je een goedkoper 3 of 4 gangenmenu neemt. Hier hebben ze ook menu's, maar die zijn 67 euro (4 gangen) en 5 gangen (74,50), ook al zo duur dus.
Maar gelukkig was er een dinner deal, die Annemieke via Iens zag, maar op hun site stond 'ie ook, 3 gangen voor 33 euro, erbij stond 'Natuurlijk houden we rekening met uw (di)eetwensen'. Prima. Normaal ben ik niet zo dol op dinner deals, zoals in de restaurantweek, omdat ik het idee heb dat je dan toch ander eten krijgt dan ze normaal zouden serveren, maar deze dinner deal lijkt wat permanenter te zijn, dus de moeite van het proberen waard. Ik reserveer en geef daarbij door dat er 2 veggies komen.
We komen binnen in een groot restaurant, op het mooie terras aan het water zitten wat mensen, maar wij worden binnen aan het raam gezet, wat wel prima is want we twijfelden toch of het buiten niet te koud is en het uitzicht is geweldig leuk. Onze jassen worden niet opgehangen dus daar gaan we maar op zitten.
De serveerster wil weten wat we willen drinken. Ik vraag of er een kaart met dranken is, de serveerster vraagt wat verschrikt of ik de wijnkaart wil, waar geen enkele wijn op blijkt te staan die per glas gaat ???
De ober licht toe dat er huiswijnen zijn en ook wat open wijnen, hij noemt alleen witte wijnen op, we nemen beide een glas chardonnay en een fles water (Brut, lekker). Er verschijnen aperitiefhapjes: kerstomaten met gember, kerriepopcorn en olijven waar Annemieke al vlug ansjovis in ontwaart. De ober bevestigt trots dat er ansjovis in zit. We vragen of hij heeft doorgekregen dat we vegetarisch willen eten. 'Ah' roept hij verward, 'helemáál vegetarisch. Oh, oké dat is geen probleem'. Even later zegt hij dat hij de 2 glazen wijn niet op de rekening zal zetten vanwege de ansjovisfout. Netjes.
Er komt lekkere boter van de Lindenhoff en erg goed brood, de serveerster komt de hele avond ook met extra broodjes langs. Het voorgerecht bestaat uit schijfjes aardappel met een cocktailsausje, een tomaatje op een knapperig bakje, piccalilly-ijs en wat strooisel. Erg zoet allemaal. Het hoofdgerecht bestaat uit twee witte asperges, zo zacht alsof ze uit blik komen, maar Annemieke vind juist dat ze nóg zachter hadden gemogen, een stukje wortel, een winterse knolselderij- of peterseliewortelpuree, tuinbonenpuree, flink wat zwarte venusrijst, die ik wat crunchy maar niet onaangenaam vind, wat tomatenvinaigrette en 2 stukken artisjokkenbodem, die ik niet zo veel smaak vind hebben maar Annemieke wel vol van smaak vindt. Ik neem er nog een glas rode wijn bij.
Het dessert bestaat uit bastonjekoek, daarop een creme met iets van passievrucht, erg zoet kokosijs, heel zout kokosschuim en wat kruimels. Niet een dessert dat je bijblijft, behalve misschien die rare zoute kokocreme. We krijgen de rekening, en daar blijken de twee glazen wijn die gratis zouden zijn toch op te staan. De ober excuseert zich ervoor nadat hij door Annemieke erop is aangesproken.
Overigens is alles extreem traag gegaan, we zijn om 19u gearriveerd en rekening komt pas na 22u, terwijl maar een paar tafels bezet waren. We hadden genoeg te bespreken, dus storend was dat voor ons niet, maar opmerkelijk is het wel.
Ik weet niet of als je van die dure kaart eet je daar opeens een betere kok en bediening bij krijgt, maar ik geloof dat ze het hier wat hoog in hun bol hebben en dat niet helemaal waar maken.
Geen aanrader zou ik zeggen, hoewel ik door het gezellig eetgezelschap wel een erg leuke avond heb gehad.
-
Jammer, maar ik heb dat meer gehoord van mensen die bij Woods waren geweest.
En de locatie/het uitzicht is zo leuk!
-
Gisteren verraste mijn zusje me met een etentje voor mijn verjaardag, bij de fijnste Italiaan van Leiden: Olive Garden. Zij had van tevoren laten weten wat de wensen waren, en er werd en menu samengesteld. Erg leuk was dat mijn zusje vega met mij mee at, terwijl zij geen vega is.
Eerst kregen we verschillende bruscetta:, met mozarella en tomaat, met tomaat, parmezaankoekje en truffel, en met gegrilde groente en gorgonzola.
Daarna kleine gerechtjes: caprese, gegrilde groenten met taleggio, gevulde champignons met knoflook, en tomatensaus, en tortellini gevuld met paddestoelen en met truffelsaus.
Vervolgens pasta gevuld met ricotta en spinazie, met een romig sausje. Beetje cliché, maar wel een erg goede versie ervan.Daarna alleen nog koffie, want we hadden ruim voldoende gegeten.
De wijn erbij was ook geweldig. Al met al een superavond.
Het is niet erg voordelig, maar wel erg goed, en met een attente bediening.
-
Ik at gisteren in het nieuwe restaurant Toplevel in Leiden, vlak achter het centraal station.
Eerst borrelden we in de loungebar, met als borrelhap tempura van groenten met dipsausjes. Dat was lekker.
Daarna aten we in het restaurant op de bovenste etage, 12 hoog, waardoor je een mooi uitzicht over Leiden hebt.
Qua sfeer een fijne plek. We sloegen het voorgerecht over en ik koos als hoofdgerecht groentequiche met geitenkaas en paprikasaus. Dat was prima, maar niet heel bijzonder. Andere vegetarische keuzes waren ravioli gevuld met ratatouille en tagliatelle met paddenstoelen, groenten en kaas. Wel keuze dus, maar vrij cliché alle drie.
Als dessert koos ik crème brulee, omdat ik dat nou eenmaal altijd kies als het op de kaart staat. Deze was lekker, hoewel het suikerlaagje mij wat te zuinig was.
Met nog koffie en redelijk wat wijn bij het eten rekenden we 60 euro p.p af.
-
Vorige week bij Fresh & Fast (http://www.freshnfast.nl/) gegeten met een vriendin.
Vooraf 3 pappadums met 3 dipjes gedeeld. Als hoofgerecht had vriendin een 'bladerdeegbootje' (dit keer met brie en kersen, maar wisselt per week) geserveerd met salade en aardappel wedges (verse!) en ik de lasagna van de week: pompoen en geitenkaas (met salade en brood). Als dessert hadden we een enorm stuk chocoladebrownie en sticky toffee taart met huisgemaakt citroenlimonade en gemberthee. Niet heel verfijnd eten, maar alles smaakt heel goed.
Zeer vriendelijke prijsjes (vanaf €8,- voor hoofgerechten). Ze hebben altijd 2 vega-burgers en nog allerlei gerechten van de week, waaronder deze keer ook 2 vega-curries (1 pompoen en 1 boerenkool). Bij elkaar dus veel vega keus (vegan heb ik niet op gelet). De bediening was vriendelijk maar niet altijd even snel. Al met al leuk plekje voor en informeel etentje, al dan niet met vega'vrienden. Het grootste nadeel vond ik de open keuken/ gebrek aan afzuiging: volgens mij hadden ze net bacon gebakken en dat rook ik thuis nog in mijn kleren.
-
Woods heeft een nieuwe eigenaar en een nieuwe kok. En ook een nieuwe kaart. Je kunt nu kiezen uit een aantal gangen en een aantal gerechtjes. 4 gangen kost 38 euro.
Er staan ook wel wat vega gerechtjes op de kaart, en ook leuke zoals gnocchi en vergeten groenten, maar er is niet heel veel keuze.
De bediening en het eten vond ik afgelopen weekend wel heel erg goed, ik at o.a. een ravioli met pompoen en truffelschuim en een erg goede creme brulee. We kregen ook amuses waaronder geconfijte tomaatjes, olijven en kerriepopcorn (lekker!!). Oh ja, en de rode huiswijn smaakte ook prima.
-
Afgelopen weekend bij Fast 'n Fresh gegeten, na het lezen van positieve verhalen hier.
En het was leuk! Goede prijskwaliteitverhouding en lekkere drankjes. Mijn vriend was blij met de bio-biertjes en ik met de bionade. Ik had zelf geen vegogerecht (sorry), maar m'n vriend vond het bladerdeegbootje met brie en kersen erg lekker. Ik had voor 1,50 extra salade erbij genomen, maar het bleek dat de gewone hoeveelheid sla al meer dan gemiddeld was. Dus genoeg groentetjes voor de dag ;D
Met een gedeeld voorafje (champies met blauwe kaas), allebei twee drankjes en twee hoofdgerechten en dus de extra sla, in totaal nog net geen 35 euro kwijt. Daar werd ik erg blij van!
-
Ik at gisteren bij Kitch&. Iets duurder dan mijn gebruikelijke prijsrange maar erg lekker (de vegagerechten zijn wel behoorlijk wat goedkoper dan de niet-vega). Het idee is meerdere kleine bites combineren. Ik ben een kleine eter en had er 3, mijn vriend had 4 en vond dat ook voldoende (er was ook nog lekker brood vooraf en frites). Ik at een amuse met quinoa, dadel en courgette, lekker en origineel. Daarna een notenflan die dat niet was maar meer een soort paté met stukjes cashewnoot, en groente/aardappel 'chipolata' (ook geen idee waarom ze het zo noemen, het was meer puree met stukjes groente. Ook geschikt voor de vega met kunstgebit dus ;D). Erbij dronken we een lekkere Portugese witte wijn.
Er staan allergenen aangegeven op de menukaart, en de serveerster vroeg ons ook nog of we ergens allergisch voor waren, dat is erg netjes.
-
Waar lunch je leuk in Leiden?
-
Logica (vrijwel volledig vega), Stadslokaal Burgerzaken, Van de Leur, City Hall, Clusius Cafe bij de Hortus.
-
Dank je, daar kunnen we wel wat mee! :-)
-
Ik at gisteren bij Kitch&. Iets duurder dan mijn gebruikelijke prijsrange maar erg lekker (de vegagerechten zijn wel behoorlijk wat goedkoper dan de niet-vega). Het idee is meerdere kleine bites combineren. Ik ben een kleine eter en had er 3, mijn vriend had 4 en vond dat ook voldoende (er was ook nog lekker brood vooraf en frites). Ik at een amuse met quinoa, dadel en courgette, lekker en origineel. Daarna een notenflan die dat niet was maar meer een soort paté met stukjes cashewnoot, en groente/aardappel 'chipolata' (ook geen idee waarom ze het zo noemen, het was meer puree met stukjes groente. Ook geschikt voor de vega met kunstgebit dus ;D). Erbij dronken we een lekkere Portugese witte wijn.
Er staan allergenen aangegeven op de menukaart, en de serveerster vroeg ons ook nog of we ergens allergisch voor waren, dat is erg netjes.
Klinkt goed! Ga ik onthouden :).
-
Logica (vrijwel volledig vega), Stadslokaal Burgerzaken, Van de Leur, City Hall, Clusius Cafe bij de Hortus.
We hadden uiteindelijk gekozen om naar Logica te gaan, maar die bleek dicht op zondag. :P
Toen zijn we bij Dende beland, aangezien we naar de Burcht gingen en dat er vlak naast zat.
Daarr was aardig wat vega keus, ik heb het uiteindelijk bij brood met hummus gehouden omdat ik vlak ervoor een buikgriep had gehad, maar er was van alles meer mogelijk geweest: wrap, verschillende soorten broodjes/tosti, soep, en ook salade als ik me niet vergis.
-
Ik at afgelopen zaterdag bij Bar Lokaal. Het concept is shared dining, dus je bestelt meerdere gerechtjes om te delen.
Wij waren met 6, dus we hebben gewoon de hele kaart besteld ;D
Veel vegetarische opties, en die waren ook allemaal erg lekker. We hadden o.a. burrata met tomaat en lavendel, geroosterde bloemkool, naan met hummus, shakshuka, aubergine met labneh, geroosterde aardappeltjes. De wijnen waren ook prima. Goede bediening ook. En je kunt de open keuken in kijken, vind ik altijd ook prettig. Een aanrader!
-
Vanavond gegeten bij Hoezo, vegetarisch restaurant in Leiden dat er nog niet zo lang zit. Erg druk, en dat is logisch, het eten js vreselijk lekker! Ik had een bara pannekoek met tempeh reepjes en koolsla, mijn tafelgenoot een mex burger. Vooraf deelden we een portie köfte, die voor de verandering koud geserverrd werden. Het menu is creatief, veel gerechten kunnen ook vegan, het is een leuke tent, de bediening is snel en goed, en alles is lekker. Een ontdekking, ik ga hier vaker eten!
https://www.hoezo-vega.nl/
-
Hoezo staat dan ook vanaf nu in onze gids en is vermeld op FB.
-
Wat leuk Karl! Het is echt een fijn restaurantje, ik ga er waarschijnlijk vrijdag weer eten.
-
Vanavond gegeten bij Hoezo, vegetarisch restaurant in Leiden dat er nog niet zo lang zit. Erg druk, en dat is logisch, het eten js vreselijk lekker! Ik had een bara pannekoek met tempeh reepjes en koolsla, mijn tafelgenoot een mex burger. Vooraf deelden we een portie köfte, die voor de verandering koud geserverrd werden. Het menu is creatief, veel gerechten kunnen ook vegan, het is een leuke tent, de bediening is snel en goed, en alles is lekker. Een ontdekking, ik ga hier vaker eten!
https://www.hoezo-vega.nl/
Dit restaurant blijkt niet meer te bestaan.
Iemand een tip voor een leuk vegavriendelijk restaurantje dichtbij CS dat open is morgen?
-
Iemand een tip voor een leuk vegavriendelijk restaurantje dichtbij CS dat open is morgen?
Bar lokaal, Bocconi, City Hall, Burgerzaken?
Misschien is Lab071 ook wel leuk maar daar ben ik zelf nog niet geweest
-
Dankjewel!
-
Hoezo heeft helaas de Corona crisis niet overleefd, erg jammer. Lab071 is leuk en heeft lekkere dingen, iets verder lopen maar ook heel leuk is Leidse Lente https://galeriecafeleidselente.nl/cafe-restaurant/menukaart/. Ook leuk als het mooi weer is is Tabu https://www.tabu.nl/menukaart/ maar daar moet je wel reserveren want altijd erg druk.
-
Afrikaans eten bij Djebena :hungry:
-
Lab071 is leuk en heeft lekkere dingen, iets verder lopen maar ook heel leuk is Leidse Lente https://galeriecafeleidselente.nl/cafe-restaurant/menukaart/. Ook leuk als het mooi weer is is Tabu https://www.tabu.nl/menukaart/ maar daar moet je wel reserveren want altijd erg druk.
Dank! Deze tips bewaar ik voor een volgende keer. We waren nu bij Aloha (https://www.aloha-leiden.nl/), heel prima als je op een redelijk warme avond wil bijkletsen met wat te eten en een drankje erbij.
-
Ha, die kende ik nog niet, kom niet zo vaak op de Steenstraat. Dank voor de tip!
-
Afgelopen weekend zalig gegeten bij Aloha in Leiden. Bijna alles is vegan, sommige gerechten zijn vegetarisch.
Heel leuk en lekker!
-
Oeps, LL zei dit ook al. Nouja, doe er je voordeel mee :-)
-
En dank voor de reminder, want nog steeds niet geweest 😳