Vegatopia Forum
Vegetarisch - voor iedereen => Koken => Topic gestart door: Eelco op 01 oktober 2007, 18:16:09
-
Wij zitten opgescheept met 5x2=10 maïskolven. Vacuum verpakt, dus die blijven nog een tijdje goed. Maar wat doe je ermee? Het barbecueseizoen is ondertussen toch echt voorbij.
-
Heb je geen ondervoede varkens in de buurt? ;D
-
Heb je geen ondervoede varkens in de buurt? ;D
Nee, die zijn allemaal verdronken (http://www.hildesheimer-allgemeine.de/index.php?urlart=992).
-
kolfje los bij een tortilla of chili? Dat wordt het hier vanavond waarschijnlijk, maar ikheb geen 10 kolven. Je kunt ze ook koken, afschrapen en maispannekoekjes of aardappel-maissoep van maken.
-
Indonesische maiskoekjes: http://www.vegatopia.com/indonesisch/maiskoekjes.html zijn zo lekker. Erbij een dipsausje van tomaat, lenteui en gembersaus :yummie:
-
Indonesische maiskoekjes: http://www.vegatopia.com/indonesisch/maiskoekjes.html zijn zo lekker. Erbij een dipsausje van tomaat, lenteui en gembersaus :yummie:
Kun je in plaats van die kemirinoten ook de kemiripasta gebruiken?
-
Mijn mams blacheert ze en vriest ze vervolgens in. Want uit mijn vaders groentetuintje komen er wel iets meer dan tien ::)
-
Indonesische maiskoekjes: http://www.vegatopia.com/indonesisch/maiskoekjes.html zijn zo lekker. Erbij een dipsausje van tomaat, lenteui en gembersaus :yummie:
Kun je in plaats van die kemirinoten ook de kemiripasta gebruiken?
Ken die pasta niet, maar die zal wel iets sterker zijn dan de noten gewoon? Wellicht een beetje. Weglaten kan ook. Of vervangen door gestampte walnootjes.
-
Walnoten genoeg. En is ook veel lekkerder dan die kemiridingen. Die hebben maar een nare nasmaak.
-
Dus... maïskoekjes. Klinkt goed. Ik zal er wel een andere dip bij moeten verzinnen, want Kristof houdt alleen van tomaat als het volledig gepureerd is, lente-ui is helemaal erg, en gember is ook iets dat te vermijden is ::).
-
mexican style bij het avondeten kolfjes uit de oven/gril :)
even koken, daarna onder de gril ...
jummm...kan met (kruiden)boter, maar ook gewoon zo ...