Vegatopia Forum
Vegetarisch - voor iedereen => Vegetarische producten => Topic gestart door: mjets op 29 november 2006, 16:18:26
-
Zojuist de nieuwe pate geprobeerd van tartex (een van de 5 nieuwe smaken, zo blijkt) en ik moet zeggen: SOEPADOEPA helemaal WAUWIE, echt ERUG lekker. Was niet zo heel erg dol op hun producten maar dit is er echt niet mee te vergelijken. Nou ja, misschien helemaal geen nieuws maar voor mij wel en ik moest het even kwijt. Zie ook: http://www2.tartex.de/index-nl.html
-
Oe :) , op basis van zonnebloempitten. Dat is al veel beter dan die muffe sojameuk van ze.
Ik ga het zeker proberen. Thanx!
-
Ik heb gekeken laatst maar ik zag alleen iets anders nieuws van Tartex wat er niet zo leuk uit zag.
-
Alles wat ik tot nu toe van tartex heb geprobeerd (iets met tomaat, iets met champignons en iets met knoflook/kruiden) vond ik echt ontzettend vies. Is deze ècht lekker?
-
Alles wat ik tot nu toe van tartex heb geprobeerd (iets met tomaat, iets met champignons en iets met knoflook/kruiden) vond ik echt ontzettend vies. Is deze ècht lekker?
ha ha... ja muffe zooi die tartex... maar JA ik vind deze ècht HEEL lekker: bakje in 1 x leeglepelend lekker. Ik moest denken aan een kruidige India'se kipkerriesalade maar dan zonder de kip en zonder de mayo.... en dat mis je dan ook geen seconde..... ra ra... raar maar waar...
-
Nou, dan zal ik 'm toch maar eens proberen.... wordt vervolgd!
-
Bedankt voor de tip! Ziet er ogenschijnlijk al wat smakelijker uit. Binnenkort dus even naar de bio-winkel! :)
-
Ik heb gekeken laatst maar ik zag alleen iets anders nieuws van Tartex wat er niet zo leuk uit zag.
Vorige week had mijn natuurvoedingswinkel deze bakjes ook nog niet op de plank, misschien iets wat echt net nieuw is??? Ga de andere smaakjes eens testen.... wordt vervolgd
-
Ik ben dól op Tartex-pateetjes! :D
Nou ja, op sommige dan. Ik heb gemerkt dat dat echt heel nauw luistert wat betreft persoonlijke smaak. Die met champignons vind ik niet te eten, maar de groene peper- en pesto-paté vind ik heerliljk! Gelukkig hebben ze bij onze natuurwinkel van die kleine bakjes, kun je mooi uitproberen (want oei, wat is dat spul duur!).
Ga snel kijken of deze er ook is! :hungry:
-
ik had laatst de tartex met kerrie-madrassmaak en het deed me idd erg denken aan een fijngemalen kipkerrie salade... maar erg lekker!
-
Ow dat klinkt wel erg lekker! Zodra ik weer in Nederland ben (nog 4 weekjes te gaan) dan ga ik even langs de natuurwinkel! Bedankt voor de tip!
-
oe, het Pavlow-effect hierzo.
ziet er erg smakelijk uit, k ga hem binnenkort ook eens proberen
-
Nou ik heb hem geprobeerd: niet helemaal mijn smaak maar duizend maal beter dan die droge meuk die ik van tartex gewend ben. :D Ik heb nu ook die met olijf en die met basilicum in de koelkast liggen, straks eens zien of ik die lekkerder vind....
-
Nou ik heb hem geprobeerd: niet helemaal mijn smaak maar duizend maal beter dan die droge meuk die ik van tartex gewend ben. :D Ik heb nu ook die met olijf en die met basilicum in de koelkast liggen, straks eens zien of ik die lekkerder vind....
oef... door het oog van de naald ;D
maar eh... die champignonenversie (Chantharellen)... GEEN aanrader :'( ....brrrr snap niet wat daar nieuw aan is, volgens mij alleen een nieuwe verpakking. Hou mijn hart vast als je de olijf met basilicum open gaat maken.... Nu heb ik nog de aubergineversie in de koelkast... we houden contact?!
-
Nou ik heb hem geprobeerd: niet helemaal mijn smaak maar duizend maal beter dan die droge meuk die ik van tartex gewend ben. :D Ik heb nu ook die met olijf en die met basilicum in de koelkast liggen, straks eens zien of ik die lekkerder vind....
oef... door het oog van de naald ;D
maar eh... die champignonenversie (Chantharellen)... GEEN aanrader :'( ....brrrr snap niet wat daar nieuw aan is, volgens mij alleen een nieuwe verpakking. Hou mijn hart vast als je de olijf met basilicum open gaat maken.... Nu heb ik nog de aubergineversie in de koelkast... we houden contact?!
Hmm.... :( ook de aubergine versie is weer van dat "ouderwetse" paté-erige tartex beige muffe smurrie.... Geloof dat ik een voorzichtige conclusie ga trekken: zolang ze geen paté maken vind ik het heerlijk. Dus de on-Paté crème „Zongedroogde tomaten & Vandouvan" gaat absoluut in mijn voorraadkast (is nu in de aanbieding bij de Natuurwinkel) maar de rest mogen ze wat mij betreft lekker in hun haar smeren. Of is de olijf ook not-paté-like???
-
Ik heb gekeken laatst maar ik zag alleen iets anders nieuws van Tartex wat er niet zo leuk uit zag.
Ze hebben ook zo'n light serie, blijkt... nog niet geprobeerd, jij wel?
-
Wauw Mjets wat een goede tip!
Ik heb hem gekocht en inderdaad hij is heerlijk.
Leuk om eens wat nieuws hartigs op brood te kunnen doen.
Ik had vorige week al heerlijke pate van een vriendin gekregen uit Hongarije, maar deze is ook erg goed.
Ik heb ook de creme pate cantharellen gekocht, maar die maak ik pas later open, heb nu zoveel open staan, maar daar ben ik ook benieuwd naar, ben namelijk gek op gebakken cantharellen op witbrood.
Nou als je weer een goede tip hebt, laat je maar horen.
Groetjes Sanne
-
de cantharellen vind ik erg tegenvallen.
die heeft niet die lekkere luchtige cremige structuur van die zongedroogde tomaten vandouvan tartex.
En een vrij overheersende smaak.
Heeft iemand de andere nieuwe smaken al geprobeerd?
-
Ik ben duidelijk geen tartex-mens. Zowel die met olijf als die met basilicum waren te nat.... jaja, het bestaat! Ik houd het voortaan maar weer gewoon bij jam :P
-
[nitwit] Wat is Vandouvan eigenlijk? [/nitwit]
-
[nitwit] Wat is Vandouvan eigenlijk? [/nitwit]
iets met currykruiden ofzo
denk maar aan zongedroogde tomaten met een indiase twist eraan
-
Nou, hier in Maastricht hebben ze de nieuwe smaken nog niet in de natuurwinkel.... >:(
-
Ik heb nu de basilicum creme en die vind ik ook lekker, zelfde structuur als de vandouvan, lekker romig dus
-
en in de kast ligt de olijvencreme dus die gaat ook binnenkort open.... ben benieuwd.
de sandwichspread tomaat lenteui is ook wel lekker, maar meestal heb je het na 1 potje al weer voor jaren gezien.
Ben ook wel een fan van kruidenboter, maar in de meesten zit smaakversterker en daar ben ik geen fan van
-
Ik ben echt helemaal verslaafd aan de soja sandwich-pate rustique van tartex. Die zit in een plastic bakje. Heb wel een paar andere smaakjes geprobeerd, maar die komen er zelfs niet bij in de buurt :). Het is helemaal smullen met een paar plakjes komkommer of tomaat of sla :P
-
Het is helemaal smullen met een paar plakjes komkommer of tomaat of sla :P
Plakjes sla?! Hoe snij je die? ;) :P