Vegatopia Forum
Vegetarisch - voor iedereen => Koken => Topic gestart door: willem op 15 augustus 2006, 09:55:06
-
Ik heb twee blikjes refried beans van Casa Fiesta (AH) in huis. Bruine bonen fijngestampt. Ik heb er al eens hartige balletjes van gemaakt. Roggebrood fijngemaakt, dat gemengd met refried beans en parmakaas en kruiden. Lekker hapje. Ik kan mij ook voorstellen dat je het gemixt met een andere kaas op toastjes doet.
Hebben jullie nog meer recepten? Al googlelend heb ik ook wel wat gevonden, maar dan staat er geen waardering bij.
-
Het is ook lekker tussen een quesedila.
-
refried beans als vulling voor portobello.
De refried beans opgefleurd met marmite (kan ook met terijaki, maar die maakt het wat dun), tandoori pasta, stukjes groene peper, knoflook en geroosterde amandelen in stukjes. Daarbovenop blokje belegen kaas.
In magentron combi gebakken met grill daarbij aangezet. Lekker als voorgerecht, maar ook als dingetje bij rijst of gebakken aardappelen.