Vegatopia Forum
Vegetarisch - voor iedereen => Koken => Topic gestart door: Lovelocker op 07 februari 2006, 13:35:45
-
Graag. En er mag momenteel ook geen avocado uit Israel in. Granny Smiths uit Chili: graag! Houdt u bij het aanleveren van recepten rekening met de actualiteit. Wat ik nu weet: Danablue en Apetina Feta zijn van Arla. Kluts gelooft in kleine gebaren.
-
Granny Smiths uit Chili: graag!
Nog liever uit Argentinië. En dan alleen omdat daar de allerlekkerste vandaan komen.
Feta en blauwschimmel komen er bij mij niet in.
En dan alleen omdat ik die :pukey: vind.
-
En je kan natuurlijk ook Arla zelf (http://www.arla.nl/C1256D1100224B5E/O/7853CADA71B5060EC1256D1D0021BCBC) raadplegen.
-
Courgette en rode paprika roerbakken, zout, peper, oregano erbij, Intussen 2 grote pitabroodjes verwarmen, Arla feta verkruimelen, feta door groenten roeren, pan van het vuur, pita's opensnijden, groente-fetamengsel in pita's doen.
-
Zo klaar: u kookt een pasta. U roostert even wat stukgemaakte pecannoten (walnoten of anders kan natuurlijk ook) en u doet door de hete pasta spinazie en Danablue. Het is geen origineel recept: lukt altijd en zo klaar!
I.p.v. spinazie kan broccoli ook heel goed. Die dient dan eerst geroerbakt worden of gekookt. (Kastanje)champignons smaken er ook prima in.
Een zoete variant: druiven i.p.v. de spinazie.
En Selly dank! Lijkt me lekker. Ga ik volgende week maken voor een gast.
-
En Selly dank! Lijkt me lekker. Ga ik volgende week maken voor een gast.
:D Probeer niet van die kleffe shaormabroodjes te kopen, maar wat grotere pitabroodjes, dat maakt het geheel aanzienlijk beter.
-
Ik heb Arla feta gekocht en wil daar het volgende mee proberen: couscous met tuinbonen, dadels, feta, limoensap, munt en peterselie. We zien wel wat het wordt morgen!
Mmm, en wat zal ik daar nog eens bij maken...