Weten jullie inmiddels al wat je gaat maken?
Boerenkool, denk ik. Of Hutspot.
Zitten er ook kerstmenu's tussen waar je niet een hele dag voor hoeft af te wassen?
Ik zal jullie wat vertellen. Volgens mij heb ik nog nooit gegourmet met kerst! ;D
Ik heb nog geen flauw idee wat we uberhaupt met de feestdagen gaan doen...
Ik zal jullie wat vertellen. Volgens mij heb ik nog nooit gegourmet met kerst! ;D
Ik zal jullie wat vertellen. Volgens mij heb ik nog nooit gegourmet met kerst! ;DZal ik je wat vertellen ... ;) de keren dat we in, pak 'm beet, 15 jaar hebben gegourmet zijn op 1 hand te tellen.
Btw: gaan de kerstmenu's om 0.00 uur online?? Please....
met Kerst koken wij waarschijnlijk niet (misschien tweede kerstdag, maar dan gaan we vast niet uitgebreid koken) maar misschien met oud-en-nieuw wel.
Ik vind het dronkemansmenu wel erg leuk, dus ik ga iig op zoek naar een gelegenheid, maar als ik een gelegenheid heb, moet ik ook op zoek naar partycups. Wat zijn dat en waar kun je ze kopen?
Bij de supermarkt, van bv Haust, http://www.haust.nl/assortiment.php#aha, nooit gezien, maar ah heeft ze vast wel
ze heten ook wel snack cups.
haust maakt toch toastjes? die zijn plat.
Maar ik dacht even dat partycups van die wit-met-roode papieren dingen waren, waar je muffins in maakt, maar het zijn dus een soort van minipasteibakjes?
Wij hebben dit jaar vooraf een soepje van behangplaksel. Als hoofdgerecht eten we ingelegde rollers overgoten met Latexverf en om het geheel wat in te dikken metselen we onze maag dicht met wat Allebastine voegkit. En natuurlijk mist het glaasje Terpentine niet...
Wat ik met kerst eet, weet ik nog niet en ik laat me verrassen; normaal wil ik me er altijd mee bemoeien ...Echt?
De week ervoor geef ik zelf een etentje voor de familie en dan maak ik wat Italiaanse dingen.Nou kan ik me niet laten verrassen ...*lipje*
Tjonge, ben ik blij dat mijn moedertje mij hier niet in de gaten houdt...!Jaloers? :P
Tjonge, ben ik blij dat mijn moedertje mij hier niet in de gaten houdt...!
Wat ik met kerst eet, weet ik nog niet en ik laat me verrassen (normaal wil ik me er altijd mee bemoeien, maar ik ga het eens anders doen). De week ervoor geef ik zelf een etentje voor de familie en dan maak ik wat Italiaanse dingen.
het was ... zoooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooo lekker!
Eerste kerstdag gaan we koken voor en bij mijn schoonouders en schoonzusje. Dat zijn mensen die nagenoeg niets lusten, dus ik heb lichtelijk spijt van dat eerder zo enthousiaste idee.....
Ik heb bij de reformwinkel een écht zwarte truffel gekocht! Uit Italië en biologisch. Kostte maar 125 euro per kilo. Gelukkig woog de mijne nog geen 30 gram en was dus goed te betalen.
Ik dacht dat truffel wel heel goed samen gaat met paddenstoelen. Heeft iemand ervaring met die dingen?
surinaamse komkommersalade.
Tweede kerstdag kaasfondue met om erin te dippen: gemarineerde kastanjechampignons,Wij gaan zaterdag kaasfonduen, dus ik ben wel benieuwd naar die marinade.
Alleen een ander toetje, waarschijnlijk sinaasappelplakken met sinaasappel-yoghurtijs en misschien nog kerstige (stervormige) sinaasappelkoekjes.