Vegatopia Forum
Vegetarisch - voor iedereen => Koken => Topic gestart door: Annemieke op 30 oktober 2005, 11:05:41
-
Ik gebruik nu liever naturel stukjes die ik dan bak in bruchetta.
Hoe doe je dat dan? Het klinkt interessant. :D
Bruschetta is een geroosterd broodje met olijfolie en ingesmeerd met knoflook.
Waarschijnlijk bedoelt Yessica van die zogenaamde bruschetta-kruiden.
-
Aha, ik maak namelijk zelf wel (te) vaak bruschetta (idd met olijfolie en knoflook) en ik was benieuwd hoe ze dan die quorn met broodjes combineerde. Maar ik snappem. ;)
-
Volgens mij kan je nooit te vaak bruschetta maken.
Maar ja, dankzij Oil & Vinegar en Xenos wordt het nu ook overdrachtelijk gebruikt voor een kruidenmengseltje. Tsja.
-
Volgens mij kan je nooit te vaak bruschetta maken.
:heehee:
Ik zocht laatst op bruschetta op Vegatopia en kwam vooral mijn eigen naam tegen. Dat is dan wel confronterend want het is niet bepaald gezond met al die olie. Al gebruik in natuurlijk wel een goede kwaliteit olijfolie. :hypocrite:
-
Brood is gezond, knoflook is gezond, olijfolie is gezond, tomaat (hoort er wel op hoor!) is ook gezond. Dus hoe kan een bruschetta ongezond zijn? We moeten meer, veel meer bruschetta eten :vork:
-
Brood is gezond, knoflook is gezond, olijfolie is gezond, tomaat (hoort er wel op hoor!) is ook gezond.
Even een opmerking die niet bedoeld is om een discussie uit te lokken: tomaat is voor bepaalde mensen vanwege de oxaalzuur helemaal niet zo gezond.
-
Bruschette met verse blaadjes basilicum (mee in de oven) is ook erg lekker!
-
tomaat is voor bepaalde mensen vanwege de oxaalzuur helemaal niet zo gezond.
vertel es want ik eet best veel tomaat (behalve hartje winter).
-
Net maar weer eens bruschetta gemaakt voor bij de pompoensoep. ::) Dit keer met paprika uit pot en vegan mozzarella en verse basilicum. Lekker! :yummie: