Quote: |
|
Quote: |
|
Quote: |
|
Quote: |
|
...gummi-smaak...Welk merk gebruik je? (er zijn grote smaakverschillen).
Welk merk gebruik je? (er zijn grote smaakverschillen).Hmmm, net vorige week al het oud glas in de glasbak geplempt. :nosmile:
Aan de Nederlanders: Vraag je lokale winkelier dit merk in huis te halen!Ik ken 5 natuurwinkels in Tilburg, en volgens de site hebben ze alle 5 Lima in hun assortiment! :thumbsup:
De gluten worden manueel uitgewassen en vers gekookt in een kruidige bereiding van shoyu, kombu zeewier, verse gember en zeezout.
Seitan kneden met (heel stom) speklapjeskruiden (die kruiden zijn iig vega, vegan weetikzoniet) & stukjes ui.Seitan uit pot? Of als je de seitan maakt?
op die foto ziet het er net uit als kattenvoer. van dat vlezige uit blik.
Maare waar smaakt het dan naar?
Was er ook niet zoiets als instant seitan op de markt? Glutenpoeder ofzo dus?
Is er ueberhaupt makkelijk iets anders te verkrijgen dan die seitanstukjes in boullion?
Hier in België brengt De Hobbit veel seitanprodukten op de markt die in supermarkten worden verkocht,In welke supermarkt koop jij 'De Hobbit'-produckten? Heb ze alleen nog maar in de natuurwinkel gezien!
:-* seitan is zaaaaaaaaaaaalig,
heeft iemand het recept van zo'n seitanbroodje??
Ik gebruik het veelal in bonen-gerechten.
Wat is het? Waar is het verkrijgbaar? (regio den Bosch svp)Bij de natuurwinkel in de Vughterstraat (Den Bosch) verkopen ze seitan.
'nique
maar een week moet wel lukken denk ik.
Per 4 potten van 350g is hij nog goedkoper bij bioplanet, maar de smaak & kwaliteit van seitan kan nogal sterk varieren heb ik al gemerkt, dus, iemand?
www.bioplanet.nl lijkt van Nettorama te zijn?
seitan van Danival?
Onzin, die van Yakso is gewoon lekker & goed.
weet iemand hoe je die seitanstoofpot met bier maakt?Pip!
weet iemand hoe je die seitanstoofpot met bier maakt?
weet iemand hoe je die seitanstoofpot met bier maakt?Pip!
Waarom wordt seitan eigenlijk alleen van tarwe en speltgluten gemaakt? Bevatten rogge en mais ook geen gluten?
Kan je (tarwe-,andere-) gluten appart kopen, zodat je zelf je eigen seitan variant kan maken zonder lang te moeten kneden?
Andere soorten dan tarwe en spelt bevatten volgens mij geen of iig weinig gluten. Het is iig zo dat als je brood bakt en je gebruikt alleen rogge- of maismeel ofzo dat je dan zelf gluten (te koop bij de natuurwinkel) moet toevoegen omdat er van zichzelf te weinig inzitten om je gist vast te houden.
Als je een soort seitanbroodje van bladerdeeg maakt, moet je de seitan dan nog kruiden oid? Of kun je hem gelijk uit het potje gebruiken?
Welk merk is nu het beste? Lima merk ik uit de bovenstaande discussie?
Als je een soort seitanbroodje van bladerdeeg maakt, moet je de seitan dan nog kruiden oid? Of kun je hem gelijk uit het potje gebruiken?Ik vind die van abinda en bertijn tot nu toe de enige goeie. De gehakt-versies van andere producenten vallen ook wel mee.
Welk merk is nu het beste? Lima merk ik uit de bovenstaande discussie?