Vegatopia Forum
Vegetarisch - voor iedereen => Koken => Topic gestart door: prutske op 04 juli 2005, 12:08:57
-
In mijn groententuin beginnen de radijzen weelderig te groeien, hoe verwerken jullie radijzen, want veel verder dan ze verwerken bij de sla en platte kaas ben ik nooit geraakt.
-
Op brood! Lekker met een beetje zout.
Of gewoon als tussendoorsnack, ook lekker.
-
't is niet veel, maar wellicht ter 'inspiratie': Resultaat AH receptenzoekmachine (http://www.ah.nl/allerhande/recepten/recipe.jsp?protein_source=vegetarisch&ingredient=radijs&id=212298&offset=0)
-
En hier (http://www.vegatopia.com/forum/index.php?board=5;action=display;threadid=8404;start=msg210832#msg210832) een draad over wat je met het groen van radijzen kunt doen...
-
Of in schijfjes in de komkommer(advocado)soep.
Ik eet ze graag gewoon zo, met wat zout op.
-
ik heb laatst een stoofschotel gemaakt door prei, bospeen, radijs en kastanjechampignons te stoven in witte wijn en bouillon. Dat was geweldig lekker. Radijs doet het erg goed in een stoofschotel.
-
Het blad wordt veel te vaak weggegooid.
Dat is zooo zonde want t is lekker in de salade
Er zijn denk ik wel wat Turkse recepten te vinden