Het schiet inmiddels al aardig op!
Ik heb een mango gebruikt in het mango-spinazie-gerecht van Bart. Lekker!, en ziet er erg vrolijk uit! Met een rood pepertje of paprika vast nog zomerser, maar die had ik niet bij de hand, alleen rode ui maar die stak wat flets af bij de rest.
Verder zijn er twee door de
mango-dadelchutney gegaan. Viel best pittig uit, maar dat geeft niet.
Vandaag heb ik de dal van Christiaan gemaakt (wel met een gewone mango en geen groene. Is groen een ander merk, of gewoon onrijp? En ik heb bruine linzen gebruikt, is dat toor dal?), jummie!, alleen misschien een beetje te lang gekookt (of te rijpe mango), want de smaak van de mango was niet erg prominent aanwezig. Was evengoed erg lekker, vooral door de komijn denk ik.
En vanavond ook nog eens Femkes mango-tomatensalsa gegeten, met wat sladingetjes erdoor nog. Was ook wel geslaagd.
Er zijn nu nog twee mango's over. Daar ga ik toetjes of drinken ofzo mee maken, denk ik.
(Ik moet wel ineens aan Tien kleine negertjes denken!
)