Alvast bedankt voor de tips!
Ik ga het proberen en zal zeker even vermelden hoe het heeft gesmaakt.
Ik zat trouwens aan kruidenboter te denken.
Zou dat ook kunnen?
Bijvoorbeeld over de spercieboontjes?
Ik las daar laatst nog iets over op dit Forum, want de meeste kruidenboters zijn niet Veganistisch.
Er zitten vaak melkbestanddelen in.
Maar het punt is, mijn vader lust dat niet.
Ach, het is gewoon een kwestie van de groente koken en daarna mijn portie apart op een bordje gooien, dan kan ieder voor zichzelf beslissen of hij/zij nou wel of geen sausje wil.
En inderdaad, zonder sausje kan natuurlijk ook, maar ik ben nie het type mens dat perse een sausje op haar worteltjes wil, het gaat mij vooral om de spercie-bonen, de bloemkool, en de broccoli.
Spruitjes maak ik gewoon zo klaar:
Koken, als ze gaar zijn even warm maken met een klontje boter in de koekenpan en een beetje nootmuskaat, en dat is hardstikke lekker.