Zaterdag bij Fermin op het Noordplein gegeten. Een klein zaakje gespecialiseerd in gefermenteerde producten. Keuze uit 4, 5 of 6 gangen verrassingsmenu. Vlees/ vis of vegetarisch, vegan niet mogelijk. Heerlijk gegeten, alles met seizoensingredienten, en door vele fermentatie, roken, etc, lekker hartige & volle smaken. Een van de hoogtepunten van de geroosterde & gefermenteerde 'tartaar' van biet, maar ook de miso saus bij hoofdgerecht met knolselderij, pastinaak ijs als dessert en jonge zuurkool salade.
Bijpassend drankenarrangement: kan zowel wijn zijn (allemaal natuurwijnen) of alcoholvrij (veel dranken op basis van kombucha, zelfgemaakte ijsthee, etc). Mijn tafelgenoot had het wijnarrangement, ik half wijn/ half alcoholvrij. We waren beiden erg tevreden met onze keuze.
Daarnaast ook prettige bediening, goede akoestiek, etc, dus echt een aanrader voor een luxe vega avond uit. (niet goedkoop maar wat mij betreft is prijs-kwaliteit wel in balans).