Ik vergeet het altijd weer, maar eigenlijk is Belgisch restaurant
Lieve toch wel erg leuk voor vegetariers.
Ik ben er al een aantal keer geweest en gister weer, en dat was toch erg lekker. Ik heb er ook wel eens wat minder gegeten, maar over het algemeen is het er erg prima.
Op de huidige kaart (elk seizoen wisselt die) staan vijf vegetarische voorgerechten en drie vegetarische hoofdgerechten.
Je krijgt er altijd direct lekker bruin brood (veel!) met boter op tafel, en we begonnen met een lekker bijzonder Belgisch biertje.
Ik had als voorgerecht een mini-kaasfondue van Hervekaas (ik had er nog nooit van gehoord, het schijnt een soort Limburgse kaas te zijn, erg lekker) geserveerd met stukjes bleekselderij (jummie) radijs, wortel en een gerookt broodje. Dat gerookte broodje was ook heel lekker.
Als hoofdgerecht een strudel met ratatouille, witlof en quorngehakt geserveerd met pittige crème fraiche met spaanse peper en halve zwarte pepperkorrels. Een goede combi met die pittige creme fraiche. Ik ben niet zo van quorn maar deze was okee, de witlof was alleen niet zo herkenbaar.
Mijn vriend had als hoofdgerecht pappardelle pasta met gefrituurde noten, champignons, rucola en truffelolie, en die was er ook over te spreken (ik heb wat pasta geproeft en die was idd erg lekker).
Bij de hoofdgerechten krijg je huisgemaakte friet met mayo, lekkere appelcompote en ingemaakte wittekool salade en een bakje groenten (dit maal gegratineerde brocoli)
Een toetje ging er niet meer in.
Een 3 gangenmenu kost hier 24,95 en elders betaal je voor minder vaak veel meer. Bovendien is de bediening hier erg beleefd, wat je ook niet altijd zo treft.