Na zo'n twee maanden ervaring met de Versapers weet ik wel dat het een blijvertje is. Ik pers ongeveer 5 glazen vruchtensap per week, en 3 glazen groentesap. In het vruchtensap zit heel vaak ook groente, omdat ik puur vruchtensap veel te zoet vind. Ik dronk altijd sinaasappelsap bij de lunch maar dat heb ik vervangen door water, te veel vruchtensap is ook niet goed in verband met alle suiker, bovendien vind ik sap uit een pakje dus echt niet lekker meer. Ik vind zelfs mijn favoriete Innocent smoothie niet zo lekker meer!
Wortel vind ik een beetje zonde om te versappen, omdat je er relatief weinig sap uit haalt en veel pulp overhoudt, waar ik dus niets mee doe. Verder merk ik dat ik de Versapers veel gebruik voor restverwerking: als er nog een stuk komkommer ligt, een stuk sla, wortels die echt op moeten, een halve limoen, restje sla, het gaat allemaal in het sap. Ik gooide al niet veel weg, maar nu eigenlijk helemaal niets meer.